bunlar hep böyle dostum. ayrıca biz yapanı niye savunayım. kim yapıyorsa bence atsınlar müebbet hapse.
yapanı kim savunur.
ancak bunlar savunur. çünkü bunlar asıl Allahsızlar.
ensar vakfında neler oldu diyorum , KURAN kurslarında tecavüzler gırla diyorum , osmanlıda tariakatlarda oğlancılık ne durumda diyorum. adam bana maltepe diyor. ne olmuş maltepede onu da bilmiyorum ya.
kim tecavüzcü , sapık , ise müebbet hapse girsin diyorum .
kuran kursları hocalarından , ensar vakfı sapıklarından 1 gün hapse giren oldu mu akbaba .
Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.
yatay piyasada nasıl da satış veriyor..
Endekse baksan yukarı dersin...
Benim zaten dinlerle alakam yok. Tarafsız bir kişi olarak sorduğumu düşünün...
AMA dine uyan birinin, öncelikle şeriatçı ve anti laik olması gerekmez mi? Şeriat tanrı kuralları olduğuna göre, bir müslüman nasıl olurda şeriata karşı çıkabilir? Ya da bir müslüman, nasıl olurda laik olalım, yani tanrı devlet işlerine karışmasın der???
İşte vob formunda bunları konuşmak garip ama ülkeyi getirdikleri hal bu. Din ve devlet işlerini inançlarından dolayı ayırmıyorlar. Din herşeye karıştığı için, şu an finansal piyasaları doğrudan etkilediğini söyleyebiliriz. rte nin anlamsız ve dayanaksız faiz takıntısı bile tümüyle bir dini dogma ve ülke ekonomisini çökerten baş sebep diyebiliriz...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Gerçek dindar zaten kendini belli etmez..Sizin gördüklerinizin %90 ı din taciri. Hatta kahir ekseriyeti, münafık, şirk içinde, paraya tapıyor farkında değil, ya da farkında da itiraf edemiyor.
Ben de dindar sayılmam, sadece dinimin özünü bir nebze biliyorum, ama bir yerden sonra dayanamıyor insan...elimizden bir şey gelmiyor, sussak, dilsiz şeytan olacağız, Allah muhafaza.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
laf ettin şimdi öyle mi?
ben burada defalarca tarikatler,akp deki yolsuzluk ve tüm cürümleri eleştirdim.
burada demek istenilen nedir?
bu kesimi eleştiriyorsan o kesimi de eleştir demektir.
günahı -suçu işleyen her kesim eleştirilmelidir.
konuyu anlamadan daha önceki genel tutumumu bilmeden ATLAMAMAK lazım.değil mi cauti?
Dücane Cündioğlu...Türkiyede gerçek manada filozof diyebileceğim 1-2 isimden biri...Dinci kesimin içinde bulunduğu vahim durumu anlatıyor. Dücane dini konularda gerçek bir alimdir, 20 den fazla kitabı var, çoğunu da okudum. Müslümanların içinde bulunduğu vahim durumu anlatıyor. Her müslüman, hatta herkes, müslümanlar neden bu halde dinlemeli, okumalı bu muhteremi.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Dinci sapik hristiyanlikta da var bizde de var. Bizdeki sorun insanların dini bilmediği ve dinin inananlara çizdiği sınırı esneterek kendi menfaati için kullanmasi. Hâlbuki Yüce Yaratan her türlü kolaylığı sağlamış. Sınırları çizmiş. Herkes sanıyor ki adam hırsızlık yaptı bunun dinde karşılığı hemen elini kes. Yok öyle bir şey. İnsanları böyle olmayan şeyler ile korkutup kendi sınırlarını çizdikleri bir dine inandırmak.
Yer İmleri