Sayfa 934/997 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. https://www.youtube.com/watch?v=72WOxBNbbUY

al dinle akbaba.

levent üzümcü seni gibi trolleri nasıl tokatlıyor.. dinle...

Üzümcü'nün AKP'li üyeye tepkisi gündem oldu
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    bir de bu dincilerde şöyle bir kafa var. Kendilerinden başka herkesi dinsiz görüyorlar. oysa bu zaten şirktir. sen kimsin ki benim dinimi sorguluyorsun.

dininden haberin yoksa al dinle . hepsini dinle.. bunu dinlediğin zaman kendinden utanman lazım. ama utanmazsın. çünkü Allah ile aldatanlar sizsiniz işte.

http://www.seslikuranmeali.com/

şimdi soruyorum... KURANA UYAN BİRİ

1. ÇALABİLİR Mİ ?
    2. RÜŞVET YER Mİ ?
    3. HALKIN PARASINI KENDİ PARASI GİBİ HARCAR MI ?
    4. KUL HAKKKI YER Mİ ?
    5. YOLSUZLUK YAPAR MI ?
    6. YALAN SÖYLER Mİ ?
    7. HARAM YER Mİ ?

NET.
    bu soruyu sorduğun an kafalarda oluşan ilk soru şu !!!
    şimdi soruyorum...kurana uymayan biri,dinsiz biri
    1.çalması serbest mi
    2.rüşvet serbest mi
    3.halkın parasını kendi parası gibi harcar mı
    4.kul hakkı yemesinde bir sakınca olmaz mı
    5.yolsuzluk yapar mı
    6.yalan söyler mi
    7.haram yer mi
    bu saydıkların onlara serbest mi
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Evet,takip ederim.DİNDAR KESİM için, ALLAH varsa her şey mübahtır..(Bahsettiği malum olanlar,islamcılar,tarikatlar)
    YAptığı her türlü rezilliği,ahlaksızlığı ALLAH adına yapar ve bundan zerre kadar utanmaz der...
    Hıristiyanlık ta da bizdeki kadar rahip ve papazların sapıklıklari vardır.

4. troll abka.

cevap ver.

faiz 19.

dolar 8.600

dünyanın en yüksek dördüncü faizini veriyorsun.

CDS in Arjantin kadar.

net rezerv -48 milyar usd.

ÜLKEYİ KİM BATIRDI ?

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Senin de içimizdeki turuva gibi ateistleri yücelten ezilmişlik durumundan gına geldi.Beyanlarınla ateizme yaptığın itibarı bir kez bile müslümanlara yaptığını görmedim..kurtul artık bu eziklikten..

Ben etrafımda en radikalden en pasife kadar tüm müslümanlarla tanıştım.sen bu testi nerede yaptın.sürekli müslümanların %90 nını gömme.

Bir nesil güç eline geçince o ahlak abideleri dediğin kesimden bazılarının bize yaşam hakkı tanımadığını gördü..hani sen de B.Ü. protestolara katılmıştın..
    He katılmıştım, 99 da o müslüman geçinenlerin çoğu gıkını çıkartmazken...boğaziçinde pek çok ateist, sırf demokrat olduğu için destek verdi o yürüyüşlere.

Eziklik bende değil, ama senin ruhuna işlemiş. Şahsen tanımasam da, senin de dinci sahtekar tayfadan olmadığını düşünüyorum. Ama bir grubu savunacağım diye, yırtınıyorsun. Neden?

Eziklik, ama onlar da 50 sene önce şunu yaptılar, 25 sene önce şöyle yaptılar demektir. Artık Türkiye o noktada değil, merak etme. Bir daha üniversitere, ya da memurlara baş örtüsü yasağı gelmez..Şu an bunu cehape bile savunmuyor.

Ama mesela, ben samimi bir müslüman olarak tarikatların kapanması yönünde oy kullanırım. İktidara gelecek olanlar, ilk fırsatta tarikatlar kapansın mı diye bir referandum yapsınlar. %60-70 kapansın kararı çıkar. Yani 100 sene önceden Atatürkün gördüğünü, millet olarak yeni yeni gördük maalesef.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. dinsiz biri yalan söylerse sıkıntı yok
    dinci biri yalan söylerse sıkıntı var. bunu mu anlamalıyız volna
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Benim zaten dinlerle alakam yok. Tarafsız bir kişi olarak sorduğumu düşünün...

AMA dine uyan birinin, öncelikle şeriatçı ve anti laik olması gerekmez mi? Şeriat tanrı kuralları olduğuna göre, bir müslüman nasıl olurda şeriata karşı çıkabilir? Ya da bir müslüman, nasıl olurda laik olalım, yani tanrı devlet işlerine karışmasın der???

İşte vob formunda bunları konuşmak garip ama ülkeyi getirdikleri hal bu. Din ve devlet işlerini inançlarından dolayı ayırmıyorlar. Din herşeye karıştığı için, şu an finansal piyasaları doğrudan etkilediğini söyleyebiliriz. rte nin anlamsız ve dayanaksız faiz takıntısı bile tümüyle bir dini dogma ve ülke ekonomisini çökerten baş sebep diyebiliriz...
    muhakemen güzel.bu temel mantıkla ilgilidir.çelişkiyi güzel ifade etmişsin.sorduğun bu soruyu Şeklen bile müslümanım diyene sormak lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by *bozkurt Yazıyı Oku
    bu soruyu sorduğun an kafalarda oluşan ilk soru şu !!!
    şimdi soruyorum...kurana uymayan biri,dinsiz biri
    1.çalması serbest mi
    2.rüşvet serbest mi
    3.halkın parasını kendi parası gibi harcar mı
    4.kul hakkı yemesinde bir sakınca olmaz mı
    5.yolsuzluk yapar mı
    6.yalan söyler mi
    7.haram yer mi
    bu saydıkların onlara serbest mi
    kimseye serbest değil.. Aklı fikri yeterince gelişmiş biri dine ihtiyacı olmadan da bunları yapmaması gerektiğini bilir.

Ancak bu dinciler hep din din din deyip bunları yaptıklarına göre hep din dedikleri kaynağı bile okumuyor uymuyor diye söylüyorum.

Bunları dinsiz ya da dine inan biri de yapmamalı elbet. Net değil mi ?

Sayfa 934/997 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •