Originally Posted by myfinans %100 getiri burdaymış, biraz alayım bari. https://www.dunya.com/kose-yazisi/sa...ni-oldu/624687 Sapla samanı karıştırma..aman.
Originally Posted by Webster Agabeyim batti balik yan gider Koylunun kalkacagi yok diye yarisini ciktim dagittim bilimum hiisselere Geçen bana ismen topiginde köylüden çıktım diye sezenişte bulunuyordun. Bak sende dayanamadin yarısını çıktın. Ben yazdığımda çiksaydin zararın büyümeyecekti. Neyse nasipte ne varsa o oluyor.
Originally Posted by boschyatirim Geçen bana ismen topiginde köylüden çıktım diye sezenişte bulunuyordun. Bak sende dayanamadin yarısını çıktın. Ben yazdığımda çiksaydin zararın büyümeyecekti. Neyse nasipte ne varsa o oluyor. Gunaydin ustadlar Hepinize syglar
Originally Posted by Webster Gunaydin ustadlar Hepinize syglar Günaydın büyük üstad. Sanırım S400 yolcu. Azerbaycan'a gidecek gibi. Tabi ki söylenti bunlar.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by boschyatirim Sapla samanı karıştırma..aman. Samanı satar sapından da yastık, yatak falan yaparım. Samandan yapılan yastıkları hatırlayan varmıdır bilmem.
Originally Posted by Market Soul Günaydın büyük üstad. Sanırım S400 yolcu. Azerbaycan'a gidecek gibi. Tabi ki söylenti bunlar. Hocam diyecek cok sey var da Oralarda usutmek istemem Viop yine o japon bayanin soyledigi sarkiyi soyluyor Malesef
Haftaya tatile cikiyorum Otelde cakmalik icki onerisi alabilirmiyim
Originally Posted by Webster Hocam diyecek cok sey var da Oralarda usutmek istemem Viop yine o japon bayanin soyledigi sarkiyi soyluyor Malesef Japon değil Koreli. Koreliler daha iyi oluyor. Japon ve Çin bunlar direkt kemik ve deri.
Forum Rules
Yer İmleri