Sayfa 956/997 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. dün randevu sistemi çökmüş aşı için.

rabdevulu randevusuz herkes gitmiş hastanelere. randevusu olan 3 saat beklemiş . aşı olamamış. radevusu olanlardan aşı olanlar var.

hep diyoruz.

ülkeyi cahil cühela tayfa yönetiyor.

ülketi her alanda batırdılar.

dua edelim de biontech aşısını bulan Uğur beye.

yoksa aşı falan alamazdı bunlar.
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

2. randevu sistemi ile dün egce arkadaş saat 9 da hastaneye gitmiş. Ankaranın en sakin yerinde incekte mehdi eker devlet hastanesi. randevusu var diye.

randevu falan yok gardaş demişler. eline bir sıra numarası vermişler. bakmış önünde 1300 kişi bekliyor. beklemiş 2 saat . sonra doktorlar çıkmış gece 12 ye kadar aşı olacak sora gelmeyebilir. isterseniz beklemeyin demiş.

kös kös dönmüş eve.

3. hollanda basınında yer alan habere göre yüzali 26 milyar usd götürmüş. vay anasını.

4. halkbank ile vakıfı hunharca gömüyorlar. ne oldu gene .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    abartmamak lazım. 13 haz. 2021 e kadar aşı randevusunda problem yaşanmadı.Her giden zamanında oldu.günde 600.000 aşı yapıldı.

ama o tarihten sonra aşı yapmaya çok hız verildi(günde 1.3 mil.. aşı yapıldı).bu açıdan bazı aksaklıklar oluşabilir..oluşmasa iyi...

ama bence bu işin en önemli noktası AŞIYI TEDARİK ETMİŞ OLMAMIZ VE BU HIZLA GİDERSE TEM. SONU herkes aşılanmış olacak...en önemli nokta bu..(en azından 20 yaş üstü)

bu işi önceden yapan ülkeler var. ama bu sıralar aşı konusunda gayet iyiyiz..

bazıları her şeyi dibine kadar olumsuz görmek istese de bence OLAYIN ANA ESASINDA (aşı tedariki) problem yok..

bir yandan organize sanayi böl. mobil ekiplerle gidiliyor vs...

6. Ne dolar çıkıyor ne borsa ne altın tuhaf hareketler değil mi?

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hangi sanayi tahtasını kaptırıyorlar merak ettim
    Otomotiv, beyaz eşya, aracı kurum, kimya, sigorta ilk aklıma gelenler..kar realiazasyonu olarak görülüyorsa giden malları döndüklerinde daha çok beklerler..
    OMAHALI

8. aşı olmadığı için , çok geç kalındığı için ölen binlerce ( sahi kaç kişinin öldüğünü biliyor muyuz ) insanların ailesine sorun bakalım ; aşı konusunda iyi miyiz ?

Sayfa 956/997 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •