Sayfa 14/81 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 105 - 112 arası.

Konu: XU030_endeksi

Alıntı Originally Posted by seaside75 Yazıyı Oku
    önce hüpletip sonra gümletcekler yani
    fed faiz kararı sonrası dolar ı gördüm, amerikan piyasasını gördüm. şimdi buna göre tekrar öngörüde bulunacak olsam aynısını yazardım. niye? çünkü onların allah bir dediğine inanmam. bakalım cambaza bakmı diyorlar yoksa, imana geldilerde doğru yolumu gösteriyorlar sabah göreceğiz bu arada alıcılara moral oldu bu ama, ben böyleyim nuh derim peygamber demem kendi kitabımdan okuyup, kendi defterime yazıyorum. hadi bol şanslar...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

xu030__ evet öngörüm gerçekleşmedi ama, beklenildiği gibi ortalık yangın yerinede dönmedi. hatta sabah 30 endeksi açılışla artı bile yaktı. sonuç olarak bugün piyasanın oturmasını bekleyeceğiz. çünkü çok hareketli geçer diye düşünüyorum. hatta tekrar yukarı yaparak yeşil bile yakabilir. 30 endeksi kilit rakam 1538.64 altı karanlık üstünde tutunabilmesi ise aydınlık. bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Endeksin de bu kadar kararsız kalması iyiye işaret değildir hocam. Yerim daf oynamam diyor.
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    xu030__ evet öngörüm gerçekleşmedi ama, beklenildiği gibi ortalık yangın yerinede dönmedi. hatta sabah 30 endeksi açılışla artı bile yaktı. sonuç olarak bugün piyasanın oturmasını bekleyeceğiz. çünkü çok hareketli geçer diye düşünüyorum. hatta tekrar yukarı yaparak yeşil bile yakabilir. 30 endeksi kilit rakam 1538.64 altı karanlık üstünde tutunabilmesi ise aydınlık. bol şanslar

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Endeksin de bu kadar kararsız kalması iyiye işaret değildir hocam. Yerim daf oynamam diyor.
    evet bugün çok dalgalı bir piyasa olacağa benziyor ama, dikkat edin 1538.64 aldılar. bence buda bir soru işareti

bakın ben sizin dikkatinizi br yere daha çekeyim. GARAN_ iki gündür bu kadar satışa, bu kadar gürültüye patırtıya, rağmen henüz 8.30 desteği var onu bile kırmadı. kırmaz demiyorum kırabilirde ama şu an kırılmadı hala..

piyasanın şu halini görünce dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. geldiğim yer neresi? tabiki rakamlar. akşam fed kararını açıkladı.. değişen bir şey oldumu? yoo.. bugün MB kararını açıkladı.. değişen bir şey oldumu? yoo.. ee.. neoldu peki? demekki mal ederini buldu satmaları gerekiyormuş. üç gün sonrada almaları gerekir alırlar ve bu devran böyle devam eder gider. habermiş, oymuş, buymuş, benim için hepsi hikaye.. her şey rakamların içinde saklı çünkü.. örnekmi? al işte GARAN

bende bugün cuma sanıyordum. meğer perşembeymiş sürünmeye devam...

xu30 nasılki size yabancı geliyorsa, takip etmek yazmakta bana biraz ağır geldiği için, önemli pozisyonlarda fırsat buldukca GARAN destek ve direnç yazarak devam etmeyi uygun buldum. gerçi yazıyormu diye yolumuzu gözleyen yokta, herkesin bir birbirlerinn ifadesini aldığı bir ortamda bende peşince kendiliğimden ifademi vereyim dedim

Sayfa 14/81 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •