Sayfa 853/1009 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Sorun BOSPOROS un söylediklerinin yanlış olması değil. Elbette ki söyledikleri büyük ölçüde doğru. Ama aynı şeyleri bin defa yazıyor. Resmen forumu sabote ediyor. Ben neredeyse tamamen dövizde olmama rağmen neredeyse çıkasım geliyor. O derece.
    Bezdirdi yaw artık.
    Dolar topiğinde neyse de her yere yayılıyor yavaş yavaş...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Tüik'e sor dostum.
    Şuraya faiz yazıyorsan yaz.
    Yazmıyorsan kafamızı doldurma.
    Arkadaş soruyu sana soruyor.!!
    Bana sorsaydı.!!
    Memnuniyetle cevap verirdim.!!
    Boşa eleştiri yapacağına.!!
    Gerçek enflasyon kaç cevap vermelisin.!!
    Bol kazançlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    hocam yüzde 18 den yüzbin tl yatırsak stobac düşünce bize ne faiz verir tüşekkürler ytd
    sorumuza cevap alamadık bilen bir arkadaş olursa şimdiden 32 günlük teşekkürler

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    1.499,18 TL
    Net faiz alırsınız.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Soruyu bile okumuyon...
    Yapıştır gitsin.
    Son vergi olayını bilseydim yazacaktım.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

üncelleme: 18 Haziran 2021 Cuma, 14:50
    KÜRESEL PİYASALAR
    Draghi'den daha fazla teşvik çağrısı

İtalya Başbakanı Mario Draghi, salgın öncesi büyüme seviyelerini geçmek için daha fazla teşvike ihtiyaç olduğunu söyledi

İtalya Başbakanı Mario Draghi, politika yapıcıların ekonomik büyümeyi salgın öncesi seviyelere getirmesi gerektiğini ve ek teşviklerin gerekebileceğini söyledi.

“Hedefimiz ekonomik aktivitenin en azından salgın öncesi seviyelere döndürülmesi olmalı†diyen Draghi, bu hedefe ek teşvikler olmadan ulaşılamayacağını söyledi.

Şirketleri batmaktan kurtarıp, işsizlik azaltıldığında hükümetin talebe odaklanması gerektiğini söyleyen Draghi, “Salgın öncesindeki büyüme patikasını da aşmayı hedeflemeliyiz†dedi.
    Uzun vadeli düşünenler için.!!!
    Kademeli olarak.!!
    Fiziki Gram altını sepete eklemek en mantıklısı.!!

Sayfa 853/1009 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •