-
Bu ülkede TC. vatandaşı olup yıllardır MARDİN-HATAY da yaşayan, ARAP IRKINDAN olan ,devlet için askerlik yapan ,vergi veren vatandaşlarımız var.(Suriye-Iraktan gelen mültecileri kastetmiyorum)
Benim bizzat tanıdığım ve şuanda hakim-savcı ve pek çok burokrat var.Arap asıllı...
geçtim ortak din ve yıllarca beraber yaşamaktan...en azından bu ülkedeki vatandaşlarımızı düşünerek nefret suçu sayılabilecek söylemler kullanılmamalı...
sonra psikopatın teki HDP binasındaki genç kızı öldürür.söylemler bazı olaylara potansiyel enerji sağlar..
5 yıl İSTANBULU işgal eden ve SODOM GOMORE(Mutlaka okuyun) ROMANINA İŞLEDİKLERİ REZİLLİKLER KONU OLMUŞ İngilizlere..
Ankara-Haymanaya KADAR GELİP bir nesli zulum ,tacizler vs. helak eden(Haymana ve batısında en az 3 ay kalmışlar...daha fazla konuşmayayım), Yunanlara....
duyulmayan öfke neden Araplara duyulur?
Ha...asıl nedenini BİLİYORUM-yazarım...ama ispatlayamam...
Şahsen suçun tüm hukuk sisteminde (sekuler,din,vicdanen vs.) bireysel olduğuna inanır ve 3-4 nesil önceki ataları haksız bile olsa hiç bir millet- kimse hakkında atalarından dolayı ŞİMDİKİLER İÇİN olumsuz konuşmam..
Son düzenleme : ABKA; 18-06-2021 saat: 19:32.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri