Sayfa 477/1002 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,455
     Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Gerçek şu ki enflasyonun ne zaman kontrolden çıkacağını fed de bilmiyor. Ama bu olacak eninde sonunda..
    Abd’deki enflasyon talep nedeniyle oluştu. Bizdeki ise talep enflasyonu değil kur yükselişi ve ithal girdilerin tüfe’yi arttırması oradan da üfe’ye geçmesi şeklinde oluyor. Şimdi yasaklar kalkarken yurdum insanı parası olup olmadığına bakmadan her şeye saldıracak (hatta şu anda olmaya başladı) ve bir de talep enflasyonu eklenecek tüm bunlara...
    90’lı yıllara döneceğiz kısacası
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,859
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    3 aylık borsa maceram başladığı yere döndü karlar eridi uçtu gitti. Şimdi acı çekme zamanı.
    Mart ayında çoğunu çıkmıştım,geride %25 kalmıştı,onlarda bile zarardayım,tabiki kardan yedik,neyse ucuzdan toplamaya başladık %35'a çıkardık,onlardada şüpheliyim.

4. https://www.youtube.com/watch?v=Qw_hmM_JKZI

Sezgin Baran Korkmaz yayına bağlanacak kaçırmayın.

Veysi kıpkırmızı

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Mart ayında çoğunu çıkmıştım,geride %25 kalmıştı,onlarda bile zarardayım,tabiki kardan yedik,neyse ucuzdan toplamaya başladık %35'a çıkardık,onlardada şüpheliyim.
    Benim borsadan kastım yurtdışı + yurtiçi yanlış olmasın. Ydışı fena değil de Y.içi bugün dağıldı. Ne zaman toparlanır kim bilir. (portföydeki oranlar sizinkinin çok altında o yüzden üzüleceğim bir durum yok. Sadece alım fırsatı benim için bu düşüşler)

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=Qw_hmM_JKZI

Sezgin Baran Korkmaz yayına bağlanacak kaçırmayın.

Veysi kıpkırmızı
    Ben anlamadım, bu Veyis ne kadar pişkin bir adam. İsmail , ben dinledim bahsi geçen ses kaydını diyor, Veysi yok o ben değilim diyor. Hayda...

7.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Ben anlamadım, bu Veyis ne kadar pişkin bir adam. İsmail , ben dinledim bahsi geçen ses kaydını diyor, Veysi yok o ben değilim diyor. Hayda...
    Klasik Türkiye.

Her şey olursun da rezil olamazsın.

Bunların TV'de konuşulması bile rezalet. Savcılar... neyse.

8.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Abd’deki enflasyon talep nedeniyle oluştu. Bizdeki ise talep enflasyonu değil kur yükselişi ve ithal girdilerin tüfe’yi arttırması oradan da üfe’ye geçmesi şeklinde oluyor. Şimdi yasaklar kalkarken yurdum insanı parası olup olmadığına bakmadan her şeye saldıracak (hatta şu anda olmaya başladı) ve bir de talep enflasyonu eklenecek tüm bunlara...
    90’lı yıllara döneceğiz kısacası
    Küresel Emtia fiyatlarındaki yükseliş, esasında bir cari açık ekonomisi olan abd'ye enflasyon ihrac ediyor. Ama bu işin asıl boyutu değil.. temeldeki asıl sıkıntı şu; mmt veya neo keynes saçmalıkları olarak da literatüre giren teoriye göre;

Resesyondan çıkmak için fed, son 40 yıldır olduğu gibi yine para basıyor. Bu da kaçınılmaz olarak enflasyona yol açacaktır. Çünkü fed için de artık yolun sonu göründü.

Game over 😑 Abd'de stagflasyon kapıyı çalıyor..

Ancak sorun şu ki; devasa borç yükü nedeniyle fed'in geri adım şansı yok..

Bundan sonra tek yapabilecekleri dua etmek; bir mucize olması için..
    ytd..

Sayfa 477/1002 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •