Sayfa 185/967 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Anlık alan satanlar ile derinlik paylaşımı yapabilecek var mı arkadaşlar.

avrupa borsalarıda tatsız.

3. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/612764

Hayırlı olsun ortaklar yeni iş ilişkisi kap haberi saat 19:00 da düşmüş

4. Hızlıca 2,5-4 hareketini yaptı ve biraz dinlenmeye geçti gayet normal buraları sindirmesi gereklidir.
    Geçen ay yazdığım gibi önümüzdeki 1-2 yıla damga vuracak kağıtlardan benim gözümde.
    Karel ve Dgklb benim net favorilerim.
    3,67 olduğunda biraz daha çekilmesini bekleyip alım yapacakken 3,74 kapattı. Güçlü duruşu var.

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Hızlıca 2,5-4 hareketini yaptı ve biraz dinlenmeye geçti gayet normal buraları sindirmesi gereklidir.
    Geçen ay yazdığım gibi önümüzdeki 1-2 yıla damga vuracak kağıtlardan benim gözümde.
    3,67 olduğunda biraz daha çekilmesini bekleyip alım yapacakken 3,74 kapattı. Güçlü duruşu var.
    Kapanışa doğru kap haberini duyanlar olupta 3.66 dan son dakikalarda alışlarla 3.74 e çıkmış olmasın sayın b-g

6.  Alıntı Originally Posted by eaglexx Yazıyı Oku
    Kapanışa doğru kap haberini duyanlar olupta 3.66 dan son dakikalarda alışlarla 3.74 e çıkmış olmasın sayın b-g
    Evet yeni farkettim haberi teşekkürler. Bizim borsada haberler önceden kulağa geldiği için belli ki birilerini çıkarmayı hedeflemişler
    Polat yol yapı kaliteli bir firmadır. Benim 4 yıl sorumlusu olduğum tesisi yapmışlardı İstanbul'da. 2000 yılı olmasına rağmen çok kaliteli bir tesisti. Çok kıpraşmamak lazım bilanço dönemine kadar çünkü eskiden %20 yukarı yaptı mı 2 günde %10 geri geliyordu. Şimdi alım zorlaştı kolay kolay vermiyor. Yine bir hareket hedeflemiş sanki

7.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Evet yeni farkettim haberi teşekkürler. Bizim borsada haberler önceden kulağa geldiği için belli ki birilerini çıkarmayı hedeflemişler
    Polat yol yapı kaliteli bir firmadır. Benim 4 yıl sorumlusu olduğum tesisi yapmışlardı İstanbul'da. 2000 yılı olmasına rağmen çok kaliteli bir tesisti. Çok kıpraşmamak lazım bilanço dönemine kadar çünkü eskiden %20 yukarı yaptı mı 2 günde %10 geri geliyordu. Şimdi alım zorlaştı kolay kolay vermiyor. Yine bir hareket hedeflemiş sanki
    Size katılıyorum şirket güzel yolda ilerliyor ve gelen güzel haberler ile dik durmayı başarıyor

8.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Hızlıca 2,5-4 hareketini yaptı ve biraz dinlenmeye geçti gayet normal buraları sindirmesi gereklidir.
    Sayın b_g sizinle aynı düşüncedeyim karel ve dgklb gerçekten çok iyi performans sergilemeye müsait hisseler. Yatırım yaptığımız şirketlere bakınca kafalarımız aynı çalışıyor.

Sayfa 185/967 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •