Sayfa 45/616 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 353 - 360 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bu son satışların şişmanın malları olduğu ihtimali biraz zayıf gibi. Neden derseniz patronların yaptığı satışların toplam ortalaması 4 TL civarı. Hadi de 3.90 ...Şişman bu seviyeden 19 milyon lot malı feci bir zararla vermiş olur mu, veriyorsa bir çeşit zorlama ile mi veriyor, AKP kurucusuna böyle bir zorlamayı kim neden yapar. Milyon tane soru...

Halka arzdan sonraki genel kurul hazirun cetvellerine tek tek bakmak lazım. Tevdi edilen kısmında yazılı olanlar yabancılara ait mallar. İşi olmayan, morali yerinde olan biri baksın yazsın. Ben yokum...
    Zaten ben de kararsızım bu konuda. Geçen gün de dediğim gibi hazirunları tek tek incelemek lazım ve benim buna ayıracak enerjim kalmadı ne yazık ki...Ha, şirketin temelleri itibariyle kafam rahat ama gördüğü 4.92 zirvesinden Cuma kapanışı arasındaki fark da kafayı yedirecek miktarda. Bende yalan yok.

2. toplu büyük mal istemiyor adamlar
    Böyle bir niyetleri varsa bizdeki mallar da tehdit demekki. Yabancı dediğimizde hepi topu 8 milyon lot kaldı. Bizde bundan fazlası var. O zaman satalım mı, tam anlamadım ?

3. Onlar istiyor diye yapacaksak hisseyi 10 yapsınlar topsuz küçük malımız olsun

4. işlem hacmi iyice düştü malum şahısların bu fiyatlardan satacağını sanmıyorum onlarda bizim gibi ortaklık proje vs gibi gelişmeleri bekliyor patronun satışlarıda ne olduğu belli değil neticede piyasada 160 milyon lot var en iyi ihtimal 20 milyon yatırımcıda olsun neticede kağıt birilerinin elinde toplu maydonuzcu kardeşimizin dediği gibi şirket 10 milyon lot alıverse düşüş durur 6 aylık iyi bir bilanço yeni bir trende sokar

5. gültekin bey çok teşekkürler detaylı takas paylaşımınız için.

yabancıda 8,5 milyon lot kalmış. her hafta 2 milyon lot satsalar, 1 aya kurtuluruz bu pisliklerden. tabi o zaman fiyat nerelere kadar gerilemiş olur o meçhul polho'da endekse kafa tutacak bir direnç olmadığına göre endeksteki düşüşün durması için dua edeceğiz.

bu arada ben polho'yu nisan ayında alırken diğer hisseler kadar yükselmediği için olası endeks düşüşünde daha az düşer diye düşünmüştüm. bu konuda fena yanılmışım. diğer kağıtlar en azından sahipli olduğu için düşüşlerde düşseler de yükselişlere de ziyadesiyle iştirak ediyorlar. şimdi endeks yönünü yukarı çevirse ne olur, galip & okullu tarzı bir ağa gelmediği müddetçe yıl sonuna dek tekrar 3.00 görülmesi bile mucize benim gözümde.

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Böyle bir niyetleri varsa bizdeki mallar da tehdit demekki. Yabancı dediğimizde hepi topu 8 milyon lot kaldı. Bizde bundan fazlası var. O zaman satalım mı, tam anlamadım ?
    Kamil bey bizler önemli değiliz onlar için zaten ky satmaya başladı bizim birimiz gider birimiz gelir maliyet fiyatı kurtulma fiyatı oldu artık 4 olsa çoğu kimse arkasına bile bakmadan uzaklaşacak o kıvama getirdiler işin kaymağının çoğunu yemek istiyorlar patron cep to cep yaptığı hisseleri en yüksek fiyattan satmaya çalışacak malum şahıslarda o anı bekliyor bu kadar beklenti olan kağıdı patronun 4 den satması ne kadar mantıklı

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Onlar istiyor diye yapacaksak hisseyi 10 yapsınlar topsuz küçük malımız olsun
    Bende yalan yok. Geçen yıl sonuna kadar süre vermiştim Pendik projesi için, hatta 1-2 mesajım da var bu şekilde. Tam da yılsonunda (30 Aralık ne tesadüf!) özelden mesaj yazan bir dostum "abi Mart ayında lansman olacak" dedi, sonra başka bir mesajda "Temmuz" dedi. Ulan dedim vardır bunda bir hayır, bekledin bekledin 3-4 ay daha bekle. İşte, deyiş o deyiş. Yoksa gerek Fatma'nın gerekse de Mehmet'in yani Bitlis'lerin hisse satışına devam edecekleri gün gibi aşikârdı. Lansman felan olursa bu satışlar erir gider hisse fiyatını çok etkilemez diye düşünmüştüm. Bile bile lades durumu yani.

Haliyle kimseye diyecek bir şeyim yok. Sadece gereğinden fazla safmışım, her söylenene inanmışım. Malım yaw, inandım artık...

Bir de kalkmışım şu halimle sayın patrona "herkes kandırıyor" diye laf ediyorum a.q. Sanki ben farksızım.

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bende yalan yok. Geçen yıl sonuna kadar süre vermiştim Pendik projesi için, hatta 1-2 mesajım da var bu şekilde. Tam da yılsonunda (30 Aralık ne tesadüf!) özelden mesaj yazan bir dostum "abi Mart ayında lansman olacak" dedi, sonra başka bir mesajda "Temmuz" dedi. Ulan dedim vardır bunda bir hayır, bekledin bekledin 3-4 ay daha bekle. İşte, deyiş o deyiş. Yoksa gerek Fatma'nın gerekse de Mehmet'in yani Bitlis'lerin hisse satışına devam edecekleri gün gibi aşikârdı. Lansman felan olursa bu satışlar erir gider hisse fiyatını çok etkilemez diye düşünmüştüm. Bile bile lades durumu yani.

Haliyle kimseye diyecek bir şeyim yok. Sadece gereğinden fazla safmışım, her söylenene inanmışım. Malım yaw, inandım artık...

Bir de kalkmışım şu halimle sayın patrona "herkes kandırıyor" diye laf ediyorum a.q. Sanki ben farksızım.
    Pendik işinin sonuna gelindi büyük ihtimal en boktan yerde arsa hikayesi olan şirketlerin durumu ortadayken bizimkisi daha arsa fiyatı etmiyor Ziya 2022 başında lansman yapmaya mecbur bu işe başlamak zorunda 2022 ekonomiler canlanacak Ziya bu duruma hazır olmalı paralarıda topluyor diğer işlerden 4 katrilyona yakın sadece yatırım harcaması olur bu arada şirket tarafındada olası bir ortaklık satış haberleri olabilir hepimiz kandırıldık inşallah sonu iyi olur

Sayfa 45/616 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •