Sayfa 46/614 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 361 - 368 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Kamil hocamYatirimci ilişkileri arkadaşima desteklerini ve ne olcağini anlattiyo 85 den demisti 70 gelir 2.92 gecilmezse şimdi 2.65 alti kotü diyo borsa inerse daha 2 göze al demesi beni yarisini gömmeme sebeb oldu sizin dediginiz gibi beklenen olmayinca basiyorlar asagi endeksde kötü günler olursaki böyle giderse 2.ile 2.50 arasina gözü diktim fena çarptılar çoğumuzu kimse bu dediklerime bakmasın heryerden dönebilir hisse para sizin seçim sizin kendiniz karar verin yorumunuzu paylaşın burada hep beraber kazaniriz inşallah. Kamil hocam ne dersin varmi bi planın.
    Benim buradaki tek beklentim ve kendime verdiğim söz PENDİK PROJESİ'nin başlaması. Sen ki epeydir beraberiz, bunu en iyi bilensin üstadım. Maksadın beni germekse yapma...Plan mlan yok, o anasını s2ttiğimin projesi buraya gelmeden benim ancak cenazem çıkar buradan.

Nokta.

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Benim buradaki tek beklentim ve kendime verdiğim söz PENDİK PROJESİ'nin başlaması. Sen ki epeydir beraberiz, bunu en iyi bilensin üstadım. Maksadın beni germekse yapma...Plan mlan yok, o anasını s2ttiğimin projesi buraya gelmeden benim ancak cenazem çıkar buradan.

Nokta.
    Hocam kimseye haddimiz degil germek yada baska bi laf soylemek hepimiz rizkimizi koyduk buraya 2.50 alti gelsinarabayi satarim dedim o denle sinirli ve hirsliyim hisseye olurya öyle bisey olursa ne yapariz 2 dendemi asagi gidcez bu beklentiler varken bundan dolayi bi fikir alisverisi yapalim diye varmi bi plani olan belki denenir tutar tutmaz kimseye sen dedin demeyiz kendine güvenmeyen borsa oynamasin zaten saygılar

3. Valla, ben rızkımı felan koymadım kardeşim. Gereğinden çok param var ve iki ihtiyar bunu bile harcayamıyoruz. Benimkisi bir çeşit eğlence. Böyle şeyleri konuşmasını sevmem ama geçen bir arkadaş OZKGY başlığında sataştı, ben de ona LÖSEV'e gönderdiğim bağışların dökümünü gönderdim. Kimilerinin burada yaptım dediği kârları ben bağış olarak gönderiyorum Allahıma hamdolsun.

Benim burada temel sıkıntım kendime verdiğim söz. Can çıkar huy çıkmaz bir durum yani. O proje buraya gelmeden ben buradan gidersem içimdeki "BEN"e hıyanetlik etmişim gibi bir şey oluşuyor bende. Yapamam. Kim ne yaparsa yapsın. Ha, bendeki ya da bizdeki pozisyon bu adamlar için çocuk oyuncağı bunun da farkındayım. Çünkü bu tahtada 500K lotları 5 lot gibi alıp sattıklarına da şahit oldum. Haliyle hissenin 2 TL olması ya da daha aşağılara inmesi çıkması, destek, direnç gak guk gibi teknik işler burada oldukça komik duruyor. Yapana saygım sonsuz o ayrı...

4. Gereğinden çok derken de nazara gelmeyelim. Dün başka bir başlıkta okudum, genç bir arkadaşım "hedefim sermayemi 250K TL ye çıkarmak" diyor, bir başkası ona gülüyor. Yani herkesin beklentisi, hayalleri, aradığı peşinde koştuğu gelecek farklı. Yani kimisine göre bendeki para onun 1 haftalık Havana tatili belkide.

Sadece şunu diyebilirim. Gençliğinizin kıymetini bilin. Sağlıklı yaşayın.

https://www.youtube.com/watch?v=gQkI4hvqPCs

5. Paylaşımlar için önemli değil arkadaşlar. Aynı gemideyiz, herkes takasları durumları görsün. Ara ara bu şekilde paylaşırım. Foto yüklemeyi öğrendim artık : )

6. yıldız pazar bile polho ya üç ay dayana bildi. bist 100 den çıkarıyorlarmış polho yu. 01.07. 2021 itibari ile.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

7. Bu pazar degisiklikleri tamamen piyasa değeri ve işlem hacmi ile ilgili otomatik kurala göre uygulanıyor ama sevgili spegimiz pzt günü normal düşüşe 5 kademe de bunun için ekleyecektir 😀

Güldüğüme bakmayın sinirden artık, hergun 15bin TL gidiyor 🙄 dip beklenti seviyem olan 2.09a kadar hiç hesabıma bile bakmadan bekleyecem. O fiyattan ilave ederim belki.

8. Bütün hafta borulandıktan sonra bugün deniz kenarında güzel bir gün geçirdim rakı balık deniz havası iyi geldi. Sonra geldim hisse net polho yorumlarını okudum herkes keyifsiz , hisse başı 30 cent topu yaklaşık 230 milyon dolar bir polho fiyatı inanılır gibi değil. Herkes kendini aptal yerine koyulmuş hissediyor. Polho hisse başı 1,6 dolar görmüş , şimdi 30 cent. 1,6 dolar yapanda bu i.neler , 30 cente basanda bu i.neler. Takasmış teknikmiş temelmiş bir yere kadar mühim olan bu i.nelerin ne istediği. Mutlaka bir gün hisseyi yukarı çekmek isteyecekler o vakit hisse de olmanızı dilerim.

Sayfa 46/614 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •