Bunlara para verilmedi alınırken.
MB nin bastığı paralar buralara gizlendi..
Borsayı yabancıdan kurtarmak için blrileri bir proje yürüttü.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlara para verilmedi alınırken.
MB nin bastığı paralar buralara gizlendi..
Borsayı yabancıdan kurtarmak için blrileri bir proje yürüttü.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Herkese merhaba...
Endeks çok kritik bir yerde kapattı. Herkes bunun farkında...
Eğer tek bir çizgi hakkım olsa, sanırım bu çizgiyi kullanırdım. Ayrıca 2012 yılından sonra tekrar Hisse.net'e yeniden geldim. Buradaki seviye çok hoşuma gitti. Şu an başka bir mecrada bulunabilecek bir şey değil. Çok ama çok sevindim. Böyle kaldığı sürece bende buradayım inşallah... Ayrıca kapanan topicte finansal özgürlük arayışı için attığım mesajı burada tekrarlayacağım ki gerçekten güzel bir iki mesaj gelmiş. Alıntı yapamıyorum. Teşekkür ederim fikir beyan edenlere....
Xu030 yakın vade
http://share.matriksdata.com/share.a...06191733032339
Finansal özgürlük ile ilgili diğer topikte kalan mesajım aşağıdadır.
Haftasonu için bence üzerine düşünülebilecek güzel bir konu...
"Bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Son dönemde mutlaka denk gelmişsinizdir; finansal özgürlük. Diyelim ki ben 1.000.000 Tl ile kendi finansal özgürlüğümü ilan edeceğim ve elimde de 100.000 Türk lirası param var. Benim yerimde siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz? hangi enstrümanlara yatırım yapardınız ve hangi sürelerde... Mümkünse matematiği ile birlikte açıklarsanız çok sevinirim. Ben kısa bir süre sonra kendi finansal özgürlük yolumu yazacağım. Ancak öncesinde sizin fikirlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Lütfen "Borsadan uzak dur", "Faize koy" gibi argümanlar ile konuyu sabote etmeyin. Cidden insanların ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Herkese teşekkür ederim."
Ben oraya dusmez anlamında soylemedım dusmesı muhtemel tabıkıde geberık borsaydık doble geberık oluruz o zaman PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri