Sayfa 662/1024 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Rasyonel bir dış politika yapmalıyız... Katar iki gün sonra ABD nin, Suudi lerin en iyi ortağı olurlar biz yine iyot gibi ortada kalırız... Bu arada MB sının kararı doğru şu aralar faizler ile oynamamak en doğrusu idi...
    Aynen katılıyorum. Doların düşmesine sebep olsalar bu kez de ihracat etkilenecek.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum. Doların düşmesine sebep olsalar bu kez de ihracat etkilenecek.
    Ihracat dediginiz 5.000 ailenin isi.

Vatandas bundan pay mi aliyor ki, etkilensin.?

Eylule kadar baglasakmi %15 bulursak...

4. Merhaba, forumda yeniyim alanı burası mı bilmiyorum yukarıda eft lımıtlerı soruldugu için sormak istedim yeri burası değilse görevliler silebilir postu.

Türkiyedeki hesaptan yurtdışı hesaplarına gunluk haftalık ve aylık olarak gonderım lımıtlerını nasıl bulabılırım ya da bılen kişiler paylaşabılırler mı?

Teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by azorka Yazıyı Oku
    Merhaba, forumda yeniyim alanı burası mı bilmiyorum yukarıda eft lımıtlerı soruldugu için sormak istedim yeri burası değilse görevliler silebilir postu.

Türkiyedeki hesaptan yurtdışı hesaplarına gunluk haftalık ve aylık olarak gonderım lımıtlerını nasıl bulabılırım ya da bılen kişiler paylaşabılırler mı?

Teşekkürler.
    Türk parasını koruma kanununa takılabilirsiniz. Ticari olmayan gönderileriniz için bu kanuna uygun gönderiler yapmalısınız. Bankayla görüşmelisiniz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ihracat dediginiz 5.000 ailenin isi.

Vatandas bundan pay mi aliyor ki, etkilensin.?
    Kaç ailenin işi bilemem ama, ülkenin döviz finansmanı için hayati önemdedir ihracat. Derin mevzuu. Doların buralarda stabil gitmesi enflasyon açısından da önemlidir. O zaman mevduat faizleri de %15 lerde dengelenir.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Kaç ailenin işi bilemem ama, ülkenin döviz finansmanı için hayati önemdedir ihracat. Derin mevzuu. Doların buralarda stabil gitmesi enflasyon açısından da önemlidir. O zaman mevduat faizleri de %15 lerde dengelenir.
    Turkiye'nin sorunu dolar doviz meselesi degildir.

Hukuksuzluktur.

Ahlaktir, soygundur, dolandiriciliktir.

Gelir esitsizligidir, bir grubun kollanmasidir.

Sadece doviz girisi saglamakla bunlari duzeltemezsiniz.

Sadece bir ksiminin disari yigdigi servetin buyumesini saglar.

8. Ykb 13.5 uzattım 35 gün 300 k

Sayfa 662/1024 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •