Sayfa 497/1002 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bana "based on a true story" gibi geldi
    Her görüşe saygılıyım.

2. Bittirgitcoin düşüyor alanlar ağlıyorlar bittirgitcoin kadar çöp bir şey yok

3.  Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Bittirgitcoin düşüyor alanlar ağlıyorlar bittirgitcoin kadar çöp bir şey yok

Bilgisayarına antivirüs, ofis yazılımı lisansına para ödememek için takla atanların bilgisayarın bir koduna o kadar para yatırmalarını hiç anlamamışımdır.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku

Bilgisayarına antivirüs, ofis yazılımı lisansına para ödememek için takla atanların bilgisayarın bir koduna o kadar para yatırmalarını hiç anlamamışımdır.
    "Ben beni dolandırmaya çalışmayan kimseyi dolandırmadım."

-Sülün Osman

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Giyim mağazası olan bir arkadaşım,Bitlicone Yüz bin TL yatırmış.. Şimdi inmiş parası 30 bin TL civarına.. söyledim ki,Minare gölgesine para vermişsin..Bu gidişle o parandan da olursun....;-))
    Diyor; Bu işe iyi ki 3-4 yüz bin TL yatırmamışım ..
    -Biraz geç akıllanmış..;!..:-))))

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    Bittirgitcoin düşüyor alanlar ağlıyorlar bittirgitcoin kadar çöp bir şey yok
    Var.

Küçük Emrah da coin çıkarıyormuş.

Yapmış olduğu yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Emrah'a sert ifadelerle tepki gösteren ekonomist Özgür Demirtaş, "Arkadaşlar şarkıcı türkücüler adına koin çıkarılacağı haberleri okuyorum. Böyle şeylere asla ve asla yatırım yapmayın. Hakkımı size helal etmem" ifadelerine yer verdi.

7.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Giyim mağazası olan bir arkadaşım,Bitlicone Yüz bin TL yatırmış.. Şimdi inmiş parası 30 bin TL civarına.. söyledim ki,Minare gölgesine para vermişsin..Bu gidişle o parandan da olursun....;-))
    Bunun tersini yaşayıp trilyoner olanlar da var yalnız. Onları da görmezden gelmek olmaz.

Neticede bir çeşit kumar. Ben büyük ölçüde kendimi kurtardım, kalanların Allah yardımcısı olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bunun tersini yaşayıp trilyoner olanlar da var yalnız. Onları da görmezden gelmek olmaz.

Neticede bir çeşit kumar. Ben büyük ölçüde kendimi kurtardım, kalanların Allah yardımcısı olsun.
    Çıkarken zengin olma hikayeleri anlatılır.
    Düşerken batma hikayeleri.
    Herşeyde böyledir.
    Hiç şaşmaz.

Sayfa 497/1002 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •