Sayfa 62/885 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 489 - 496 arası.

Konu: EndeksS

1. bir yükselişte şunlara dikkat edelim,
    eurusd al olmalı
    btc ler al olmalı ama geriden gelmeli,..

yeni yetme çocuk daha hisse alıp satmamış coin alıp satıyor,

geçen bunların alayını dövdüler malumunuz,..

coinler globda usd fazlasını emiyor, bu benim görüşüm, diğer türlü çağırıp yakacaklardı, ama başta arjantin olmak üzere işte sırada TR emrgingler sarsılımca,

btc yi 12 den 60 kusura itelediler ve yakacakları usd leri onun içine gçmdüler, yani emdirdiler,

bu iş eninde sonunda emme ve gömme işidir,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. yani sünger vaziyeti,..

her sünger emebildiği kadar emer ama fazlasını bırakır,..
    USD fazlasını coinlere emdiriyorlar, bu sayede piyasa da pamdemik ortamda halenUSD emergingler tarafından bulunabiliyor, ama

17 ekimde bu da bitecek ya büyük bir realize gelecek yada şellale,

3. işyerine bir stajer gelmiş,

len dedim sen Z kuşağımısın,

evet dedi,

bu coinde ne buluyosunuz da biz görmüyoruz dedim,

adamın biri tweet atıyor bizde alıyoruz dedi,

hepsi bu kadar, bunların beyinleri alınmış,

adamlar pc den bir yere gideceklerini sanıyorlar, ama bilmiyorlar ki her pc eninde sonunda evlerinin önüne çıkıyor,

yada sitenin bahçesine,..

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    yani sünger vaziyeti,..

her sünger emebildiği kadar emer ama fazlasını bırakır,..
    USD fazlasını coinlere emdiriyorlar, bu sayede piyasa da pamdemik ortamda halenUSD emergingler tarafından bulunabiliyor, ama

17 ekimde bu da bitecek ya büyük bir realize gelecek yada şellale,
    Sn deniz43'ün son gönderisine alıntı yapıp bir yorum yazdım vobelit başlığında. Onun enflasyon-faiz beklentisi ile EW sayımları arasında bir korelasyon var. Hesabına göre Eylül ayındaki veriden sonra ortalığın karışma olasılığından bahsediyor ki bu da EW de 5.4 düzeltmesi ile tam uyumlu.
    Sizin Ekim ayında beklediğiniz düzeltme zaman açısından 5.4 düzeltmesi (%20 lik) ile tam uyumlu ama büyük çöküş ile uyumsuz. Büyük çöküş 5.4 sonrası gelecek son zirveden sonra olacak gibi görünüyor EW de.
    Gerçekten takibi ilginç ve zevkli olacak.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. sayın JAS bilemeyiz tabiki,

boğalar malum torpilliler, etinden sütünden hep lazımlar,..

o nedenle ya şellale, ya realize yazdım

6. son gelen şellale bayağı derindi,

voborsaya bakarsanız onu tutturmuştum o dönemde, fakat SP shortlayan çoğu arkadaş o dönemde dayanamadı ve göremedi o düşüşü ..
    bu gelecek olanın daha derinde olacağını düşünüyorum,..

çünkü hepimiz SP nin hangi bahanelerle giydirik entarilerle buralara 2009 martından bu yana geldiğini biliyoruz,..

mesela geçmişten bir örnek verirsek araya süre alarak 3 dizi faiz artırdılar sonra araya süre alarak bu üç dizi faizi geri aldılardı, ondan sonra ben daha fazla takip etmedim ne yaptılar ne ettiler, hangi entarileri giyidiler,..

daha öncede bu faiz işinden daha önce istihdam, enflasyon diyerek bir kaç sene yapmışlardı, ..

bunlara gerek yok, elimizde zaman var, ...

elimizde diğer araçlar var,..

iktisadi gelişmeleri de takip eden sayın deniz 43 ün orada değerli bir topiğimiz var,

her durumda üçgenlere girmek durumundalar,

üçgeni kırmadan çıkamaz veya düşemez burası kesin ve her üçgenin rakamı var
    Son düzenleme : indregandi; 23-06-2021 saat: 23:25.

FDOW'da son durum:
    İki sayım var elimizde, Boğa-2 ve Boğa-1. Şu anda sayım Boğa-2'ye gibi ilerliyor görünse de temkini elden bırakmayıp göz ucuyla Boğa-1 sayımını da takip ediyoruz.
    Boğa-2 sayımına göre şu anda iki alternatifimiz var.
    1) 5.3.3.5.1 bitti, 400-500 puanlık bir geri çekilme olarak düşündüğümüz 5.3.3.5.2 düzeltmesi 250 puan civarında kaldı ve 5.3.3.5.2 de bitti. Eğer bu sayım doğru ise şimdi sert 5.3.3.5.3 yükselişi başladı. Tahminen 35200, abartırsa 36000-36500 e kadar rahatlıkla gidebilir. Bu sayımın olasılığı %90 görünüyor
    2) 5.3.3.5.1 hala devam ediyor. 34200-34400 aralığından 400-600 puanlık bir 5.3.3.5.2 düzeltmesi beklenir. Bu sayımın olasılığı ise %10.
    Yani tahminim Boğa-2 sayımı ve ilk alternatif devam etmekte.
    Birkaç güne kadar iyice netleşir durum.
    Ama net bir durum var ise, o da
    Yükselişe devam.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son not: Olasılığı %10 dediğim ikinci alternatifin gerçekleşmesi için FDow'un 34400 üzerine, FSPX'in 4280 üzerine fazla çıkmadan endekslerde geri çekilmenin başlaması gerek. 2-3 işgünü içinde netleşir durum. Çekilme olmadan 34500 rakamını görürsek 2. alternatifi devre dışı bırakabiliriz.
    Kesin olmamakla birlikte şu andaki görüntü, Boğa-2, alternatif-1 sayımında 5.3.3.5.3.1 yaptığımız şeklindedir ve doğru ise 33750 altına inilmemelidir. İnilir ise 2. alternatif devreye girer ve 5.3.3.5.2 dalgasında olduğumuz sonucu ortaya çıkar.
    Son değerlendirmeler ışığında her iki alternatifin de olasılığı %50 dir.
    Son düzenleme : JAS; 25-06-2021 saat: 08:46.

Sayfa 62/885 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •