Sayfa 55/617 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 433 - 440 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Yok abi zaten burada ortak kanı şu gibi geldi bana. bu bir satış haberleri başlangıcı olabilir. Bu yönden olumlu sonuçta bilancoyada olumlu yansıyacak. Yoksa geçen 8 milyon yapılan satış neyse buda onun lacivertli Pendik'i de 800 milyona satarlar 8-80-800 milyon hadi bakalım Pendik arazisini ucuz yazdım bunlar anca o fiyata satarlar
     Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Allahaşkına yapmayın yahu. Poliport'u satıyorum dese en az 2 milyar TL ederi var ve şirketin ne var ne yok hepsinin bugünkü kapanış değeri bu rakam. Şaşıyorum şu yazılanlara. Sadece Pendik projesinden şahsi beklentim en az 2 milyar TL. 80 milyona kaldıysak bırakalım gidelim burayı...Kağıt olmuş 2.70 kimsenin haberi yok !

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Allahaşkına yapmayın yahu. Poliport'u satıyorum dese en az 2 milyar TL ederi var ve şirketin ne var ne yok hepsinin bugünkü kapanış değeri bu rakam. Şaşıyorum şu yazılanlara. Sadece Pendik projesinden şahsi beklentim en az 2 milyar TL. 80 milyona kaldıysak bırakalım gidelim burayı...Kağıt olmuş 2.70 kimsenin haberi yok !
    Kamil bey bizim haberimiz var da..Sahibinin ya haberi yok ya da .......
    Bir hisse düşer çıkar..lakin bir ederi olur...
    Rallide goturmediler..dususte gomduler..
    millet kardan zarar biz hep zarar...
    seytan bunlari gorse empati yapar.

3. 1-Bunlar görüşmeleri yapmışlar satılan arazi için , ama kapta görüşmelere başlandı haberi gelmedi. Ne geldi, dün karar aldık, imzaladık, müşteriyi bulduk, nakit para hazır, bugün sattık, notere girtik, devrettik, parayı alıp kasaya koyduk, tapuyu verdik.

2-Şimdi bilançoyu bu satışla yükselttiler, acaba diyorum birilerine mesaj mı çakıyorlar, bilançolar iyi, kar ediyoruz, paranın değerini biliyoruz ve şirketinin yönetimini iyi yapıyoruz diye? (biz biliyoruz nasıl şirket olduğunu o ayrı). Yarın öbürgün bunlar şirketi komple devrediyoruz demesinler? Olursa ben şaşırmam

4. Dışarıda durum kötüleşiyor, global anlamda faiz artırım süreci ha başladı ha başlayacak ve borsalar zirvelerinde. Yunanistan ikili anlaşmalara aykırı olarak Ege'de tatbikat başlattı. Karadeniz desen barut fıçısı, Rus jetleri bugün İngiliz askerî gemisine resmen ateş açtı. Demem o ki jeopolitik gerginlikler had safhada. Patron 4 TL civarından mal sattığı zaman hepimiz "hadi len biz de bunu yedik" diye gülüp neden bedavadan mal verdiklerini sorgulamıştık. Geldiğimiz nokta ortada.

Bu çakallar bir şeylerin kokusunu almış olmasalar bu haberleri göndermezler, ki borsanın altın kuralı haber mal dağıtmak için kullanılır. Ve dağıtılmayı bekleyen (benim bildiğim) 20 milyon lot civarında mal var. Ha, inşallah bu rezil mal dağıtımı bu gazla birlikte biter de tahta normal seyrine döner. Bıktım bunların ş.sizliklerinden...

5. Yazdıklarımı önemseyin bu iş güzel bilanço için yapılmış olabilir.

6. https://twitter.com/apara_tv/status/...8805896?s=1006

Beyler arsa satış haberi A parada çıkmış bu güzel bir şey

7. Yazmayı azaltmıştım ama dayanamadım bu kap haberinden sonra
    Bir kaç bir şey karaliyayim.
    80 milyon Polisan için büyük bir para değil ama atıl durumdaki bir arazinin satılması ve bunun bilancoya yansıyacak olması büyük haber.
    Neden:
    1) Zaten kendilerininde dediği gibi arsa satışlarının devam edeceğini bir kabuk değişimi içine girdiklerini hissediyoruz.satislar bizim için atıl durumdaki yerlerin değere dönüşmesi demek.
    2) para girişleri bir şeylerin değişeceğini gösteriyor yıllardır duran yerler satışı hangi hissede olursa olsun bir beklentidir. Hatta bir çok kişi bu arsa satışlarını kovalar şirketlerde. Sırf bu arsa satışı için hisselere girilir. Şimdi saymaya gerek yok bazı hisseler adı anılır anilmaz arsaları akla gelir.
    3)ben artık bilancoya önem verileceğini artık düşürme bilançolar değil şişirme bilançolara doğru gidileceğini düşünüyorum kendi adıma.. dediğim gibi ben hedef girişimde sahibi namikta eğitim gördüm. Ama bunlarda az değilmis burası doktoram olacak.

8. Bu neki daha?
    Polisan arsa manyağı daha neler var
    https://polisanholding.com/degerleme.html
    En önemlisi Pendik
    Buradan Her 500.000 lotu olana bir RESİDANS BONUS

Sayfa 55/617 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz