Sayfa 74/1004 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop XXXIV

bazı vadelilerin haziran vade toplam alan satanları..ky cogunlugu long tarafta gözüküyor

2. Serbestiyi gectim yunanistan vize basvurularini acsa yeter.
    21 hazirandi 26hazirana uzattilar
    gecen sene marttan beri kapali. Ülkemizin turizm doviz gideri düştü

YTD
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Yarın vize serbestliği görüşülecek demedi demeyin. Bürüksel de imzaya kalmış olabilir liderlerce.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Karpuzu kesmeden gitti...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sezgin Baran Korkmaz'ı bitiren ihtiyar...
    https://www.youtube.com/watch?v=ciD-t4xbTFg

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    forum yönetimi dikkate alır mı bilemiyorum ama:

reklam konusu zıvanadan çıkmış durumda.. nerdeyse her tıkta her sayfa yenilemede her bölüm değiştirdiğinde bir tane bazen üst üste 2 tane reklam geliyor.. herhalde tek bir kişi günde 100lerce kez tıklıyo bu reklamlara..

bu arada bahsettiğim normal statik kenarda köşede sabit reklamlar değil.. onlar zaten sürekli var ve onlarında sayıları artmış durumda.. esas bahsettiğim tıklamadan sayfa değiştirme izni vermeyen pop-up ve benzeri reklamlar..

neticede ciddi yorucu.. forum hacimsiz olabilir ama bence nedenlerden birisi de bu..sayfalarda bulunmak artık "fun" değil.. çok çok yorucu..bu işi lütfen daha makul bir noktaya getirin ve çözün..
    Forumdaşımın bu önerisine katılıyorum. Forumun ücretsiz olarak yaşaması için reklamların öneminin farkındayım. Ancak vergi oranlarının artmasının belli bir noktadan sonra vergi gelirlerini düşürmesi gibi, reklamların bu kadar artmasının da belli bir noktadan sonra zarar vereceğini düşünüyorum.

Hele bazı sayfa yenilemelerinde geçilemeyen reklamlar var, çok can sıkıcı. Bugüne kadar reklam engelleyici kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Bu tür durumlarda tepkim bir kaç gün foruma girmemek veya günde 1 kere topluca okuyup geçmek oluyor. Haliyle pek bir katkıda bulunamıyorum.

7. take profiti yazdım...

gelir gelir gelmez gelmez...

umrumda değil...

maliyet yukarıda olunca kafan rahat oluyor...

oraya çıkamayacağını biliyorsun...

8. yukarı gelsede shortlasak...

Sayfa 74/1004 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •