Sayfa 127/265 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 2117 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Onu ben dinleyemedim. Yatırımlar devam edecek derken nasıl bir detay verdi? Aksaray'ın 2. ve 3. etabıyla ilgil bir şey söyledi mi?
    Etap belirtmedi ekoturke cikti ordan dinleyebilirsin arge muthis 1 milyar borc kapatildi 300 milyon temettu ben bu sene temettunun hepsini vermeyip faiz olaylarinda nakit kullanilsa 2 senede brisa yi kimse tutamaz ustad bist kararsiz ilave icin beklemedeyim

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Kur borcunu Hedge etmeyen tüpraş ı bile 3-4 bilançodur kur yükselişi beşik gibi sallarken kulağı kesik sabancı lar böyle Bi fabrikayı kurarken çoğu borç vadesinde kur seviyesini4 ün altında sabitlemiş durumda...
    AKBANK ta hedge lemişse, AKBANK onun faizde boğar.. Nede olsa kendi eniği..

3.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    AKBANK ta hedge lemişse, AKBANK onun faizde boğar.. Nede olsa kendi eniği..
    Şu an elimde veriler yok ancak fabrika kurulurken dolar cinsinden kredi çekildi ve kur belirli aralıklarla sabitlendi
    OMAHALI

4. Borç sabitlendi ama bildiğim kadarıyla o hedge giderlerine çok ciddi bedeller ödüyoruz. Her yıl neredeyse 400 milyon kadar. Ve bu tutarın içinde ana para yok. Sadece faiz ve hedge giderleri. Dolayısıyla Aksaray bedavaya gelmedi aslında. Hatta bana göre, bahsedilen tutarın tl bazlı 2-3 katına geldi çoktan, o dönemin döviz kuru üzerinden hesaplarsak. Bu esnada, döviz de arttı. Bir şekilde aynı noktadayız. Bilançoya bakıyorum, ödenen onca astronomik faize rağmen hala daha borçlarımız aynı. Sadece dönen varlıklar artıyor. Ama artık borcun azalması lazım. Borcu hep sabit tutuyorlar.
    ...

5. Hersey brisa icin

Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Borç sabitlendi ama bildiğim kadarıyla o hedge giderlerine çok ciddi bedeller ödüyoruz. Her yıl neredeyse 400 milyon kadar. Ve bu tutarın içinde ana para yok. Sadece faiz ve hedge giderleri. Dolayısıyla Aksaray bedavaya gelmedi aslında. Hatta bana göre, bahsedilen tutarın tl bazlı 2-3 katına geldi çoktan, o dönemin döviz kuru üzerinden hesaplarsak. Bu esnada, döviz de arttı. Bir şekilde aynı noktadayız. Bilançoya bakıyorum, ödenen onca astronomik faize rağmen hala daha borçlarımız aynı. Sadece dönen varlıklar artıyor. Ama artık borcun azalması lazım. Borcu hep sabit tutuyorlar.
    Hocam sahsi gorusum brisa hissedari olarak yonetim bu sene temettu oranini assagi cekip bu borcu kapatsak seneye show yapar borcsuz dolar risksiz sirket

6.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Borç sabitlendi ama bildiğim kadarıyla o hedge giderlerine çok ciddi bedeller ödüyoruz. Her yıl neredeyse 400 milyon kadar. Ve bu tutarın içinde ana para yok. Sadece faiz ve hedge giderleri. Dolayısıyla Aksaray bedavaya gelmedi aslında. Hatta bana göre, bahsedilen tutarın tl bazlı 2-3 katına geldi çoktan, o dönemin döviz kuru üzerinden hesaplarsak. Bu esnada, döviz de arttı. Bir şekilde aynı noktadayız. Bilançoya bakıyorum, ödenen onca astronomik faize rağmen hala daha borçlarımız aynı. Sadece dönen varlıklar artıyor. Ama artık borcun azalması lazım. Borcu hep sabit tutuyorlar.
    Sene sene kur sabitlendi.. En yüksek hatırladığım kadarıyla dolar kuru sabitlemesi 3.85
    OMAHALI

7.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Sene sene kur sabitlendi.. En yüksek hatırladığım kadarıyla dolar kuru sabitlemesi 3.85
    O sabitlendi ama hedge masrafları devam ediyor bildiğim kadarıyla. Biz her yıl 400 milyon liraya yakın para ödüyoruz faize, hedge'e. yani bedelsiz değil onlar. Fazlasıyla ödüyoruz, merak etmeyin. Hatta borç aynen duruyor ve yıllardır bu bahsettiğim tutarları ödemeye devam ediyoruz. Yatırım bitti, evet, ama sanırım bahsedilenden iki kat pahalıya geldi. Maliyetinden yani. Ve ne kadar daha ödeyeceğiz, bilmiyorum.
    ...

8.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    O sabitlendi ama hedge masrafları devam ediyor bildiğim kadarıyla. Biz her yıl 400 milyon liraya yakın para ödüyoruz faize, hedge'e. yani bedelsiz değil onlar. Fazlasıyla ödüyoruz, merak etmeyin. Hatta borç aynen duruyor ve yıllardır bu bahsettiğim tutarları ödemeye devam ediyoruz. Yatırım bitti, evet, ama sanırım bahsedilenden iki kat pahalıya geldi. Maliyetinden yani. Ve ne kadar daha ödeyeceğiz, bilmiyorum.
    Çoştar Gülerin, Telekomda kaptırdığını, yatırımcı ve vergi dairesi geri ödeyene kadar..

Sayfa 127/265 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •