Sayfa 315/563 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. rtalb 5 dakkalıkta kırmış gibi duruyor ,gel gel mi yoksa gerçekmi gün sonu görecegiz. gülere yansıyacagını düşünüyorum. ytd

2. Sayın hayek a1 portföyüde kurmuşlar, hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyelim, mg zaten utanmaz bişeyden
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

3. Haftaya iyi olur umudundayım
    Medtr halka arzı rtl yi etkiler
    A1 ve rtl de güleri etkiler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    e data'nin halka arzindan 3.6 milyon betondan 6.5 milyon 10.1 milyon toplam gelir. A1 capital tarafinda 6 aylik bilanco da iyi gelecek.insallah. hacimler epey dustu bistte ama yine de bu bizi cok.etkilemeyecek

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    genel kurulda guler soyismi olan bir yatirimci kardesimiz kendi soyismimden nefret eder hale geldim turunden bir ifade.de bulundu ? ne guzel ironiydi ... ama bunlar anlamaz

bide ordan bir yatirimci soruyor, diyorki sirket kazaniyor biz kaybediyoruz Allah korkunuz yokmu ? ayse abla "bizden daha cok Allahtan.korkan yok diyor" ? vay beee !!!
     Alıntı Originally Posted by karat Yazıyı Oku
    Sayın hayek a1 portföyüde kurmuşlar, hayırlı olsun, Allah utandırmasın diyelim, mg zaten utanmaz bişeyden

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    genel kurulda guler soyismi olan bir yatirimci kardesimiz kendi soyismimden nefret eder hale geldim turunden bir ifade.de bulundu ? ne guzel ironiydi ... ama bunlar anlamaz

bide ordan bir yatirimci soruyor, diyorki sirket kazaniyor biz kaybediyoruz Allah korkunuz yokmu ? ayse abla "bizden daha cok Allahtan.korkan yok diyor" ? vay beee !!!
    Allahtan korksalar şirketi yüzde yüz halka açmaz, hadi açtın diyelim bu fiyattan süründürmez, cümle alem biliyor dışardan çalıştıklarını, istenilse şıp diye tespit edilir hepsi, kayıtlar mevcuttur, hey benim güzel ülkem, yüzlerce yıldır ye ye bitirilemeyen ülkem,
    Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,

7. 15+2.5 =17.5 para koydu bedelliden gülerle birlikte şirket kurmak için malum şahıs, istese 20-30 milyon lotta alır, holding de alır bir o kadar kasadaki parasıyla, Allahtan korkmaz kuldan utanmaz cuk oturuyor burda, yüzde yüz halka açmak o ucuzlukta o fiyatta nedir ya, külahıma anlatsınlar.

Sayfa 315/563 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •