kapanış itibariyle günlük destek direnç .. 111.2 .. 128.10
buralarda kısada düzeltmesi devam edecek yönünde beklentim..
bol kazançlar..
Sn Foton,
Bu hisseyi taşıyalı 3 ay oldu sanırım, 170 milyon TL ile en yüksek işlem hacmini dün görmüş idim, ki bu da çok yüksek bir hacim idi bu zaman zarfında. Bugün ise dediğiniz gibi 290 milyon TL hacim yaptı, gerçekten muazzam. Daha 10 gün önce hissenin hacmi 30 milyon - 90 milyon TL arasında dolaşıyordu diye hatırlıyorum eğer yanılmıyorsam.
1 temmuz itibariyle içinde olacağımız BIST100 hacmi ise sadece 12 milyar 623 milyon TL. Takip ettiğim birçok hisse var, neredeyse hepsinin süründüğü bu ortamda ERBOS'un bu performansı gerçekten parmak ısırtıyor. Son iki günde çok ciddi yükseliş yaptı ve bunu hacim rekorları kırarak yaptı(en azından benim takip ettiğim dönemde, eskiler tabi önceki hacimlerini daha iyi bilir). 8 ay tüm portföyü Jantsa olarak taşıdım daha önce, şimdi aynı şekilde Erbos'tayım, hisse bana bu güveni veriyor . Erbos'un hareketlerini Jantsanın o dönemdeki hareketlerine benzetiyorum. Tabi o zamanki borsanın genel durumu ile şimdiki aynı değil fakat hissemizin artık çok daha göz önünde olduğu da aşikar. İnşallah çok daha iyi yerlere geliriz.
.............
Garan dan işlem yapan 105 ve 106 dan 92lere basan grup cok fazla mallandı yukarı cekecektır yoksa zarar yazar
Ytd.
Yer İmleri