Sayfa 546/804 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    sn sevenhill, bloomberg tv. bakan ELVAN 2. çeyrek büyüme %20 olabilir dedi.
    inşallah foton hocam.. bugün endeksimizde kısada pozitif uyumsuzluk yaprak 1350 lerden dönüş sinyali verdi gibi..

2. kapanış itibariyle günlük destek direnç .. 111.2 .. 128.10

buralarda kısada düzeltmesi devam edecek yönünde beklentim..

bol kazançlar..

3.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    inşallah foton hocam.. bugün endeksimizde kısada pozitif uyumsuzluk yaprak 1350 lerden dönüş sinyali verdi gibi..

haklısın sevenhill hocam, bugün birşey dikkatimi çekti, endeks -21 puan erbos 123 lerde işlem görüyordu. endeks toplamaya başladı erbos hafif gevşedi... bu bana düşüşte satanları affetmedi gibi geldi...

4.  Alıntı Originally Posted by foton Yazıyı Oku
    sn Majesty bu günkü işlemler hakkında fikriniz nedir? zira 2 421 000 adet işlem... ve 118,4 kapanış geldi
    Sn Foton,
    Bu hisseyi taşıyalı 3 ay oldu sanırım, 170 milyon TL ile en yüksek işlem hacmini dün görmüş idim, ki bu da çok yüksek bir hacim idi bu zaman zarfında. Bugün ise dediğiniz gibi 290 milyon TL hacim yaptı, gerçekten muazzam. Daha 10 gün önce hissenin hacmi 30 milyon - 90 milyon TL arasında dolaşıyordu diye hatırlıyorum eğer yanılmıyorsam.
    1 temmuz itibariyle içinde olacağımız BIST100 hacmi ise sadece 12 milyar 623 milyon TL. Takip ettiğim birçok hisse var, neredeyse hepsinin süründüğü bu ortamda ERBOS'un bu performansı gerçekten parmak ısırtıyor. Son iki günde çok ciddi yükseliş yaptı ve bunu hacim rekorları kırarak yaptı(en azından benim takip ettiğim dönemde, eskiler tabi önceki hacimlerini daha iyi bilir). 8 ay tüm portföyü Jantsa olarak taşıdım daha önce, şimdi aynı şekilde Erbos'tayım, hisse bana bu güveni veriyor . Erbos'un hareketlerini Jantsanın o dönemdeki hareketlerine benzetiyorum. Tabi o zamanki borsanın genel durumu ile şimdiki aynı değil fakat hissemizin artık çok daha göz önünde olduğu da aşikar. İnşallah çok daha iyi yerlere geliriz.

5. .............

6. Garan dan işlem yapan 105 ve 106 dan 92lere basan grup cok fazla mallandı yukarı cekecektır yoksa zarar yazar
    Ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Garan dan işlem yapan 105 ve 106 dan 92lere basan grup cok fazla mallandı yukarı cekecektır yoksa zarar yazar
    Ytd.
    Sevgili Efe dostum ve yol arkadaslarim,

Bugün itibari ile aranizdan ayrilmis bulunuyorum,

Bu noktaya gelirken destegini esirgemeyen Efe dostum ve herkese bol kazanclar , umarim alanda kazanir..

Saygilar

Eblek

8.  Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Sevgili Efe dostum ve yol arkadaslarim,

Bugün itibari ile aranizdan ayrilmis bulunuyorum,

Bu noktaya gelirken destegini esirgemeyen Efe dostum ve herkese bol kazanclar , umarim alanda kazanir..

Saygilar

Eblek
    Dostum Allah yedirmek nasıp etsin inşallah
    Saygilar

Sayfa 546/804 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz