Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. "Milletimin çıkarlarına&küresel iklim politikasına aykırı olan Kanal İstanbul projesini finanse edecek kurumlar Türkiye Cumhuriyeti hazinesinden tazminat alamayacak. Türkiye topraklarında projeden kaynaklanan her türlü doğal hasar için de tazminat talep edilecektir" Kılıçdaroğlu

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sağlık Bakani : 50 yaşınızdaki 3. Doz aşılama yarın başlıyor

Bakan Koca : Biontech 2. Doz süresi 4 haftaya indi
    Bakan Koca : Covid olanların 6 ay sonra aşı olabiliyordu bu süre 3 aya indirildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Epdk : 1 Temmuz dan itibaren elektrik fiyatlarına %15 zam yapıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yetmez ama evet. Konuşmada elektiriğe % 15 zam yaptık dese ayakta alkışlanır.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Son kez uygulanacak sokağa çıkma yasağı başladı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Doğalgazda konut abone grubu tarifesine yüzde 12, sanayi abone grubu tarifesine yüzde 20 zam geldi. Elektrik üretim amaçlı santrallerin tarifesinde de yüzde 20 artışa gidildi. BOTAŞ'ın yayımladığı tarifeye göre, doğalgaz fiyatı Ocak ayından bu yana yedinci defa artmış oldu. / Bloomberg ht

Sayfa 605/1002 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •