Ben de AHY'deki hesabıma baktım herhangi bir yeni fon eklenmemiş. Umutlar başka bahara kalmış olabilir.
Ben de AHY'deki hesabıma baktım herhangi bir yeni fon eklenmemiş. Umutlar başka bahara kalmış olabilir.
Bende hem garanti hemde fiba emeklilik var ikisinde de kendi fonları dışında birşey seçilemiyor.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Allianz Planım: Kişiye özel emeklilik planı . gönüllü bes'te herkese verilen Standart plan. Ekran görüntüsü aşağıdadır.
BEFAS'ta alıma açık fon emeklilik şirketleri; (Para piyasası fonları yoktur)
Metlife, Anadolu hayat, Fiba, Cigna, Turkiye Sg, Garanti , NNhayat, Axa , Katılım , Bereket , Bnp Paribas Emeklilik
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
ilk değişikliğimi yaptım. PPF fonu olmadığından ve AEN fonu düşük getirdiği için NHM'ye geçtim. Boşta beklerken parayı öldürmesinler
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=NHM
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
Anadolu Hayat ile konuştum. Henüz ilgili altyapı çalışması tamamlanmamış.
Yer İmleri