Sayfa 213/1004 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Bizimki dünyanın en sağlam borsası olduğunu hatırladı , enflasyon verisi filan vız gelir dedi, sabah sabah tüyler diken diken benim...
    Olursa da tebkü olur bu...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    hacim yok...milletin tatile gitmesiyle birleşince; yer çekimi etkisini gösteriyor.Okulların açılmasına yakın hacim artar.

2 ay içinde orta vadeli alım için güzel noktalar olabileceğini düşünüyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    hhahha goc nedır emekdarum.......dana kescen dana elını korkak alıstırma..
    Lambentim,
    Seni mi kıracam..
    Dana da kestim...
    Enflasyon yünsek çıkınca,mayişlere zam fazla geleceğinden,gariban EMEKDAR ın ganı bitlendi...
    Deviri verdim danayı...
    Allah affetsin...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

SPOT

5. ağustos vade usd/try short açtım 8.81

haziran vade 8.59 maliyetli 2.tur shortlar 8.67 eşleşmiş, 8 kuruş zarar yazdırmıştı..
    enflasyon yükselmiş diye duydum, gittim shortladım doları, allah affetsin

6. kimisi diyor ki, üfe yüzde 40, efendim bu eninde sonunda tüfe yansır

öyle bi şey yok, üreticinin ürettiğinin yarıdan fazlası ihracata gidiyor, yurtiçi ekonomisine dahil olmuyor, o yüzden birebir yansıma olamaz.. üfe doğasu gereği döviz kurlarına bağımlı, kur yükseldiği için üfe yükseliyor.. tüfede de en büyük etken döviz kuru ama üfe kadar değil.. üfe yansıyacak diye boş yapmayın, rica ediyorum

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ağustos vade usd/try short açtım 8.81

haziran vade 8.59 maliyetli 2.tur shortlar 8.67 eşleşmiş, 8 kuruş zarar yazdırmıştı..
    enflasyon yükselmiş diye duydum, gittim shortladım doları, allah affetsin
    Aslan Garam Kemalım,
    Benim duyduğuma göre de DONcu SÜ.. varmış...
    Ama Şhort da alıyormuymuş bilemiyorum...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Neyin kafasını yasıyorsunuz kım dedi size aşı olana çip takıyorlar diye. ? İşi sulandırmada üzerinize yok. Sen aşı niye oldun pandemiye karsı korunmak için aşı olmayandan sanane ozaman madem aşı olup korunduguna inanıyorsan.

İçtiğin Allahın suyu paralı o suyu işemek bile paralı. Gelmıs burata bedavaya insanların hayatını kurtardıklarını anlatıyorsun. Yeryüzünde okdr fazla insan varken hepsını kurtarmaya calısıyorlar .

Yakında 5. Dalga baslar ölenlerede aşısız damgası vurup bir döngü daha korkuturlar.

Burada bazı arkadaslar hastalıgı yaşasalar koşarak aşı olurdunuz diyor. Kardesım hersene gripten 500 bın kişi ölüyor. O ölenleri görüp kosarak grip aşısı oldunmu ? Okdr kanserden ölen var onları görüp kanser olmamak için ne önlem aldın. İşin tabiatı bu.
    Birileri ölecek zaten bir şekilde.

Herkes işine baksın 3 sene sonra bakarsınız durumunuza.

Bedava insan hayatı kurtarıyorlar sizde aşı oldunuz kurtuldunuz. Yan etkilerinede karısmıyorlar sözleşmeleride hazır. Aşı bedava ama sana birşey olursa karısmam
    Bu konu açıldığında konu hakkında yetkin bir ortak arkadaşımız Bence diye söze başlayan arkadaşa SENİN TİTRİN NE Kİ FİKRİNİN NE ÖNEMİ OLSUN demişti
    Herkes aşılanabilse virüs yeni mutasyon geçirmeyeceği için kontrolü daha kolay olur tabii bu kişisel tercih•
    Ama discount marketten çiğ köfte alıp yiyenlerin aşının içeriğini sorgulaması enteresan•

Sayfa 213/1004 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •