Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla insanı iki araya bir dereye sokuyorlar, malumunuz şimdi 3. doz aşı işi çıktı ve sorun burada başlıyor, Sinovac'mı Biontec'mi aşı olacan deye bana soruyor, ben nereden bileyim ne olacağımı?
    Sayın Kaya,bu konuda tavsiyede bulunmak çok riskli,bir tanıdık aşı olduktan sonra halsizlik,kırıklık hissediyor,kendisini aşı olması için teşvik eden oğlunu suçluyor yine sorun soruşturun,en iyisini doktorlar bilir ancak sizin durumunuzdan bağımsız olarak,eğer ben ilk 2 dozu sinovac olmuş olsam yapılacak 3.dozu kesinlikle biontech olurdum,aralarında antikor oluşturma açısından dağlar kadar fark var,başta da belirttiğim gibi,her insanın bünyesi farklı,benim her iki aşıda biontech idi bir sıkıntı yaşamadım ama bazı insanlar azami 3 gün süren corona belirtileri göstermiş,o yüzden kesinlikle sağlık tavsiyesi içermez iş bu konu sadece kişisel tercih belirtir der,geçmiş olsun,aşılı ve sağlıklı kalın derim...

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla insanı iki araya bir dereye sokuyorlar, malumunuz şimdi 3. doz aşı işi çıktı ve sorun burada başlıyor, Sinovac'mı Biontec'mi aşı olacan deye bana soruyor, ben nereden bileyim ne olacağımı?
    3. doz genelde daha önce sinovac olanlara tavsiye ediliyor..
    biontec bizim aşıda şimdilik 3. doza gerek yok diyor lakin 3 ay sonra değişebilir..

Herifler mülteci değil turist mübarek, bir de otobüs tahsis ediyormuşuz, gel de bunu bir akkoyuna anlat!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Herifler mülteci değil turist mübarek, bir de otobüs tahsis ediyormuşuz, gel de bunu bir akkoyuna anlat!
    Ben şöyle düşünüyorum , bu arkadaşların
    gittkleri yerler ,bayram süresince Suriye'de ekmek , yemek ihtiyaçlarını gidermek için gezici aşevleri gönderelim , malum baklava yi çok seviyorlar , baklava imalathanelerimiz çalışmaya başlasin gittikleri yerlerde 3 öğün fıstıklı baklava servis edilsin manda kaymağı ile , ayrıca gezici sağlık otopuslerimiz 7/24 aynı yerlerde dolaşsın ki sağlık sorunu yaşamasinlar , ve de ceplerine ek olaraktan münasip bir bayram harçlığı koyalım , finansman için Kızılay ve İHH vb yayına başlasın ayrıca cuma hutbelerinde para toplansın.

Yani bence böyle olmali daha iyisini büyüklerimiz takdir ederler , hürmetler eder , saygılar sunarım.

Elbet biontech olacaksın.

Iki doz synovac olan için en mantıklı seçenek biontech olmak.hele ki bu varyant işi varken acilen biontech yaptırmak şart.

Valla hiç haber vermiyorsunuz, ben halâ candarmaylan polisi içişleri bakanlığına bağlı biliyordum, meğer ticaret bakanlığına bağlanmış.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Iki doz synovac olan için en mantıklı seçenek biontech olmak.hele ki bu varyant işi varken acilen biontech yaptırmak şart.
    [emoji106][emoji106][emoji106]
    İki doz synovac aşısı olanlarda antikor testi yapmaya ve sonuçları açıklamaya cesaret edecek, billurlu yöneticilerimiz var mı merak ediyorum.
    2 synovac'tan sonra 3. biontech olmalı hatta yapılabilirse 4. de biontech olmalı diye düşünüyorum 2 synovac yaptıran bazılarının antikor test sonuçlarını görünce.

Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •