Sayfa 185/375 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
Arama sonucu : 2998 madde; 1,473 - 1,480 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar
    Tağmaç Bey'den aldığım bilgiyi paylaiıyorum
    Davası uzatılan kişilerin şirketteki payları genel kurul yapmaya bugünkü koşullar ile engel
    En iyi ihtimal ile 8 Haziran 2022 de dava sonuçlansa (ki sanmıyorum) Yargıtay vs ile 2022 sonunu bulur 2023 de genel kurul belki temettü veya bedelsiz eğer kasada para pul olmaz ise, işçi sayısı artmaz maliyetler artmazsa sa sa sa....
    Vel hasılı kelam ; Kalanları yolu açık olsun.Ben kestim kolu.İstemem sizin için ama 90 altına gelirse buralara gelirim aksi takdirde sanırım uzaktan izlerim....
    Kalın Sağlıcakla
    YTD
    hayırlı olsun ortak. bende kestim kolu.dahada geliceğimi sanmam. kalanlara bol kazançlar...

2. Sürekli düşmez ilkesine göre 108-109 tepki yeri olabilir ama sonra dün yazdığımız yerlere doğru gidecektir. Mahkeme çok önemli dünyanın sonu gibi algı yapıldı. Aslında değil ama bu algı bir süre düzelmez.

3. Üstat bana yatırımcı ilişkilerinden verilen bilgi bu yönde
    Bu dava sonuçlanmadan genel kurul yapılamayacağı yönünde...müsadere bildiğim kadarı ile bu dava ile ilintili
    Ama dedim ya ülkede bir karar çıkar konu değişir...
    Bu arada Torba Yasa da enteresan bu davayı uzatabilecek maddeler içeriyor
    YTD

4. Kozal acaba hayatında kaç kez temettü verdi. 3-5 ay önce canlı yayın yapanlar, canım üstünde sadece 45 lira temettü var diye reklam ediyordu. Yahu devlet çökmüş bu şirkete sana niye 45 lira versin. Kendisi bir güzel bu parayı yer.

5. şirketin gönderdiği mahkeme haberinin devletin şirkete el koymasıyla alakası yok ama yanlış algı yaratıyor psikolojiyi bozmak için de düşürüyor. Neden? %10-20-40 yukseldiğinde satasın diye. Hedef yuksek yani. Kısa vadeciler zaten %3-5 kar gördüğünde satar, psikolojisi bozulan da satar. unutmayın düşükten satmazsan asla zarar etmezsin. bugün toplamazsa 107ye gidiyor bu arkadaşın tekniğinde. https://www.youtube.com/watch?v=zfJ8...nnel=CafeBorsa
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Ayrıca içimi aldığım günden beri kemiren düşünceler yok değil
    Kozaların aşırı personel alımı ve personel artı bahanesi hazır harcamalar ile içerdeki paranın azalması
    Kalan paranın yatırıma harcanması ? dolayısı ile temettü ve bedelsiz verimemesi..vs vs bunlar hep içimi kemiriyordu.Bu davanın uzaması da kafamda tam soru işareti...TMSF başkanının dediği gibi hukuki sürecin normal koşullarda yıl sonuna yetişmesi zor...ama burası Türkiye.

Hep umut ettiğim ise müsadare tamam genel kurul temettü dağıtır rezervler bulunur coşar gider...buna şimdlik inancım kalmadı
    O yüzden çıktım.Bir not daha bugün rezerv bulunup temel atılsa (Ağrı gibi) 2023 ilk çeyrek bilançosuna anca yansır belki 2022 Q4

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Yasemin Hn,
    Şu an itibari ile firari olmayanların müsaderesi yargıtayda.Firari olanların ise süreci devam ediyor.Peki firarilerin durumu netleşmeden nasıl olacak şı genel kurulu işi?
    Bu arada yukarıdaki haber 2020 den bahsediyor bu yılın ortası için pek anlamlı değil
    YTD
    çoğunluk devlette . olmasaydı bile kanun hukmunde kararnameyle yönetimi olmayan el konulan şirketlere yönetim oluşturabilir

8.  Alıntı Originally Posted by knockermaster Yazıyı Oku
    Yarın için ne umutlu ne de umutsuzum ama gerçek şu viop ve kağıt bizi çok stres testine sokacak gibi.Para kimde ise o istediğini bir süre yapacak kesin
    Bu arada içimizde bir hissenin firma bilançolarına göre ederini hesaplayabilecek var mı ?
    fk oranına göre kozaa şu an 34 lira olmalıydı

Sayfa 185/375 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •