Yurt dýþý altýn hisseleri coþmuþ yine. KOZAL'dan ses yok.
Yurt dýþý altýn hisseleri coþmuþ yine. KOZAL'dan ses yok.
tahminim 2021 son çeyrekte satýlan mal miktarýnýn üçüncü çeyreðe göre bile düþük gelecek olmasý. Bunu birilerine uçurmuþlar o yüzden gitmiyor. Karlýlýk oraný iyi bence. Elbetteki sýkýntý kayyum ve yönetimin baþýboþ kalmýþ olmasýdýr. Genel kurulu toplantýya çaðýrmadýklarý için yönetimin hissedarlara karþý hesap verme sorumluluðu yok. Kayyumlar ve yönetim kurulu üyeleri için ayrý bir denetim mekanizmasý da bulunmuyor, kamu kurumu olsa sayýþtay denetler dersin o da yok, hissedar denetleyemiyor, devlette denetlemiyor... ne güzel tam bir çiftlik
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn. Watchdog, bunu birilerine uçurmaya gerek yok, zaten doðal olaný madenlerin tükenmesi. Bunu yeni bulunacak madenlerle desteklemesi lazým ki üretim uzun vadeli sürdürülebilir olsun. Þimdilik görünen Aðrý madeni eklendi. Onlarca devam eden sondaj var ama onlardan bir haber verilmiyor.
Kozalýn MORUKLARI bist düþerse düþsün dolar yukarý ons yukarý , nah alýrsý masum ky den kaðýt. y.t.d.
Petkimin MORUKLARI bu kez düþürmemek için ....
Sayýn Tacir1, dediðiniz gibi olsa 2019 da altýn üretimi 2018'den az olmasý gerekir. Faaliyet raporlarýna baktýðýnýzda tam tersi. Üstelik ben burda yýllýktan deðil bir önceki üç aylýk üzerinden kýyaslama yaptým ve dahasý 2019'da 11 ton üreten bir þirket 2020 de iþçi sayýsýný artýrýyorsa ben daha fazlasýný üretmesini beklerim. Bir iþçi bir iþi bir günde tamamlýyorsa iki iþçi bir günde iki iþ tamamlar matematiksel olarak ve mantýken, ama bizde iki iþçi bir günde iki iþ deðil 0,8 iþ çýkarýyor! yani býrak o zaman bir iþçi çalýþsýn deðil mi
Þu an gelen sonuçlarý ben kötü gün sonuçlarý olarak görüyorum, gelecek konusunda þirketten umutluyum, inþallah herþey düzelecek
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri