Originally Posted by
yasemin5566
yemine gerek yok. abd 10 yýllýklrýn faizi yukseldi nedeni enflasyon beklentisiydi. bunun nedeni abd nin bu yýl %5 büyüme beklentisiydi. tahvil çýktý diye altýn düþtü borsa düþtü dolar kýtlaþtý. fed devreye girerek faizi düþürdü. þimdi borsalar uçacak türkiyede dolar düþecek altýn enflasyon beklentisi nedeniyle çýkacak.
Bu konuya hakim deðilim. Onun için yorum istedim. Teþekkür ederim. Fakat baktýðým bazý siteler var. Anlattýðýnýz gibi görmediðim için sormuþtum zaten. Ama görüþümün tam tersi yorum görünce þaþýrdým hatta ironi falan sandým. Ýnþallah dediðýniz gibi olur.
Yalnýz yinede çok deðiþken bir piyasa var. Örneðin geçen hafta 155 üstü kapanýþ beklerken düþüþ sürecine girdi kozal. Bir hafta da 150 lerden 120 leri görmüþse þüphemi takdir edersiniz. Doðrusu ben birbirine baðlý formasyonlar görmedim. Daha çok birbirinden kopuk formasyonlar. Örneðin 133 ü destek olarak görmüþtüm sonraki gün 128 den kapattý tek olumlu gösterge son günde 129.20 olabilmesiydi. Yani her ne kadar dediðiniz gibi olmasýný istesemde inancým çok saðlam deðil. Ama þaþkýn bir durumda yinede ümit fakirin ekmeðidir modunda bekliyorum. Ayrýca benim þahsi durumum uzunculuðada uygun deðil. YTD.
Son düzenleme : ezelbayraktar; 28-02-2021 saat: 21:18.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri