T+2 dunyanın en sacma seyi. Acilen kaldırılmalı. Dunyanın neresinde böyle bi sey var
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
T+2 dunyanın en sacma seyi. Acilen kaldırılmalı. Dunyanın neresinde böyle bi sey var
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
forumda eskiden 200,000 ci biri vardı kimdi o...
Yüklü mü
Palavracının teki idi..10 tane hisse taşıyordu güya ama her gün ADEL topiğinde batacak edecek..Bedelli gelecek beyler..
Borçlar dönmez etmez..
Bir gün buna..
Yahu 10 hissen var neden ADEL de her allahın günü yazıyorsun dedim..
ADEL in ağırlığı yüzde 90 o 10 hisse içinde gibisinden kolpa bi yanıt verdi idi..
10 tl olan adel de kısa süre içinde 17 18 tl leri gördü idi tabi..
Ali fuat yalnız..![]()
BofA bu yıl için TCMB'den faiz indirimi beklemiyor- Bloomberg HT
Yeni nick le gelip, hemen mekanın sahibi gibi yazanlar varya, bunlara acayip kıl oluyorum. %99 eski nicki bir sebeple patlamış( ya harbiden batmış, ya büyük laf etmiş rezil olmuş, ya da kafa dumanlıyken önüne gelene küfretmiş ve ban yiyip bir süre kaybolmuş ortalıktan).
İyi niyetli ve dürüst olan eski nick im şuydu, şu sebepten nickimi değiştim der. Yok, dakika bir gelir sağa sola ayar verir, akıl verir. Önce secereni bir dök ortaya. Bir de bu tipler önceden tartışmalı olduğu kişilere sararlar. Eskiden kalan kuyruk acıları vardır çünkü.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri