Sayfa 486/531 İlkİlk ... 386436476484485486487488496 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1. Topu taca atmışsın kuluçka kardeş soru çok basit di inanıyormusun inanmıyormusun bu büyüme verilerine? Yoksa sabah akşam paylaştığın aselsan şöyle kar etti yok tupraş şunu yaptı yok ford bunu yaptı yok uzaya çıkıyoruz e hisse işi ile uğraşanlar emin ol bütün haberleri görüyordur en azından ben görüyorum size eleştirim şu neden hem olumlu haberleri yapıştıriyorsunuz? Olumsuzlara cvp vermediniz bile sence sokakdaki insanin alim gücü nasıl ? Eşit dağılımda neredeyiz ülkedeki paylaşım buna asgari ücretli memur genç vs herkez dahil sence hepsi iyimi? Bunlardan bahsetsen de tşk etsem kuluçka kardeş lakin diğerleri emin ol alım gücü düşen emeklinin asgari ücretlinin pek umrunda olmaz neyse nasılsa cvp vermessin boş yerine sordum belkide...

arkadaşım,inamasam borsada olmam.değil politik,spor konusunda bile sanalda tartışmıyorum,heleki tanımadığım kişilerle. sağlıcakla kal.

Credit Suisse Stratejisti Zoltan Pozsar para piyasalarında 1 trilyon dolarlık bir sorunun yaklaştığını söyledi. Stratejist 1,3 trilyon dolar değerinde ABD Hazine tahvilinin ABD Merkez Bankası’nda (FED) ters repo yapılabileceğini açıkladı.
    https://ekonomi.haber7.com/ekonomi/h...run-yaklasiyor

akıntıya karşı yüzenlerin muhakkak gücü tükenir geri doğru giderler. ey baskılayanlar,başaramayacaksınız,aslan kralı çökertemeyeceksiniz . siz verdikçe biz alıp dolaşımda olan hisse sayısını azaltacağız. devam edin baskıya bakalım nereye kadar tutabileceksiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    akıntıya karşı yüzenlerin muhakkak gücü tükenir geri doğru giderler. ey baskılayanlar,başaramayacaksınız,aslan kralı çökertemeyeceksiniz . siz verdikçe biz alıp dolaşımda olan hisse sayısını azaltacağız. devam edin baskıya bakalım nereye kadar tutabileceksiniz.
    alamanya bizi gısganiyeaah, kuluçka kardeş

yıl 89-90... genciz,zımba gibiyiz.bodumda çalıştığımız dönemde bir akşam sahilde yürüyoruz,karşıdan üstü başı düzgün biri geliyor fakat herkesin yüzüne bakarak "ölümde vaaarrrrr" diyordu. sonra öğrendikki büyük servetini kaybetmiş olan bir bodrumluymuş. ne alaka? aklıma geldi yazdım hepsi bu

Alıntı Originally Posted by el salvador Yazıyı Oku
    alamanya bizi gısganiyeaah, kuluçka kardeş
    biz günübirlik zevk peşinde değilizki,sevdalanmışız. önünde sonunda bizim beklediğimiz olacak.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    yıl 89-90... genciz,zımba gibiyiz.bodumda çalıştığımız dönemde bir akşam sahilde yürüyoruz,karşıdan üstü başı düzgün biri geliyor fakat herkesin yüzüne bakarak "ölümde vaaarrrrr" diyordu. sonra öğrendikki büyük servetini kaybetmiş olan bir bodrumluymuş. ne alaka? aklıma geldi yazdım hepsi bu
    Ölümü hatırlamak iyidir sayın kuluçka arada bir mezarlara gidip düşünmek gerekir insanoğlu çabuk unutur, insanın kendine çekidüzen vermesini sağlar ,dünyada yolcu olduğumuzu ve her şeyin bir karşılığı olacağını hatırlatır.Nasıl ki o kişi size ölümü hatırlatmış siz de bize hatırlattınız teşekkürler.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

Sayfa 486/531 İlkİlk ... 386436476484485486487488496 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •