Sayfa 926/1009 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Kiraz hesapta 10.000 TL yede 19.50 hoşgeldin oranı var .1 1.5 milyon aralığı deyip millete yanlış bilgi vermeyin.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet yanlış olmuş..
    Hoşgeldin i 5 gittin i sormadım da..

Şimdi bi daha konuştum durum şu olmuş..
    Kiraz hesap 1 milyona kadar..Oran 19..
    Kiraz plus hesabı 2 ye bölmüşler..
    1.1.5 arası boşta kalan 25.000 den 15.000 e düşmüş.Oranı 19.50..
    1.5-2 arası miktara boşta kalan 25.000 ama oran 19.75 olmuş..

Ulen algo çalıştırmak lazım ..
    Eskiden en fazla 2 oran olurdu ..
    Şimdi bunu gelde anlat müşteriye..
    Herkes bu topiğin müdavimleri gibi cin deel ki..
    Emeklisi geliyor ..Yaşlısı geliyor..Şu bu..

2. Gund sen biraz fazla bağdat caddesi bebeleriyle takılmaya başlamışsın herkesi multimilyoner görüyorsun biraz ara ver

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de cok calismadim son 30 senede hatta hic calismadim diyebilirim.

Benim talihsizligim ozel okul onunla anlasmis, okul odemeleri oraya yapilmak zorunda idi..

Tabii capraz pazarlama yapmaya kalktilar. KMH acilmak zorunda idi, birer de kredi karti cakariz dediler, ama bana basaramamislardi..

Kotu bir tecrubeden sonra her sene ders yili bitince okul odemeleri icin acilan ve kullanmadigim banka hesaplarini gidip subede bizzat kapattirip, hesap kapatilmistir diye de bir kagit alirdim.
    Bu davranisi herkese de tavsiye ederim..

Syg,
    Bi de bu "otomatik kmh açılacak", "otomatik kredi kartı "gönderilecek" tarzı köylü kurnazlığı vâri işleri bilgilendirmeden, hatta gerek duymadan "çakıyorlar".

---
    Ben de yatırım hesabımdakileri başka bir bankaya aktarmak istemiştim. Yokuşa sürmüşlerdi. Neymiş dilekçenin saat 11.00dan önce verilmesi gerekiyormuş. Twitter'dan dalga geçildiğini yazmıştım, sonra 3 farklı telden arayıp özür dilediler.

Dilekçeyi bu akşam alsanız, yarın 10.30da işleme koysanız olmuyor mu? Üniversite mezunu insanlarız, isterseniz eğlenmek için daha elit aktiviteler yapabilirsiniz demiştim.

Sonra tayin çıkınca kurtuldum o bankadan, hatta maaş bankam olmayan bi bankaya geçtim, temelli burda kalmayı düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Her mahalleye bir milyoner mottosunun gerçek olmasına az kaldı sanırım, şeyini sallasan milyonere çarpacak bu enflasyonla
    Sorun yok bi daha 6 sifir atariz..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Gund sen biraz fazla bağdat caddesi bebeleriyle takılmaya başlamışsın herkesi multimilyoner görüyorsun biraz ara ver
    Cadde cocugu gidivan...

Emlak da kipirdadi ya..

Saniyor ki sattigi emlaklarin parasi herkesde var.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Dudu hazirliklarini tamamladinmi.yattan bize foto yollarsin.baliklama atlama gibi.[emoji39]

7.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dudu hazirliklarini tamamladinmi.yattan bize foto yollarsin.baliklama atlama gibi.[emoji39]
    Yaw yatı boşver..Ahtapotu merak ettim ben..
    Bir cadde çocuğu olarak hiç ahtapot yemedim..

Evet ya ne günlerdi! Sağda solda tüm kamu kurumu ve ortak alanlarda yeni paraların tanıtım afişleri. Sanki başarı kendilerine aitmiş gibi tv de gururla gülücükler saçanrak poz veren kerameti kendinden menkul kasıntı akpli tiplemeler. (Yaptıkları tek şey etliye sütlüye karışmadan bedelini önceki hükümetin peşinen ödediği derviş mimarlığındaki politikaya biat etmekti)

Sabah akşam tvlerde yalaka spiker bebelerin sıradaki hedef ab ye tam üyelik, artık dünya deviyiz, bakın 1 liralık banknotlarımız bile var artıkın , hüloooooooooooooo.... naraları falan... Gerçi ömrü çok uzun olmadı o garibiminde enflasyona verilen ilk kurban 1 TL banknot oldu sonradan

Zaman çabuk aktı, anılar depreşti bi an...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sorun yok bi daha 6 sifir atariz..

Syg,

Sayfa 926/1009 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •