Sayfa 542/1002 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben sistem arizasi mazeretine inanmiyorum.
    Siber saldırı ihtimali üzerinde mi duruyorsunuz?
    Ne olursa olsun sorunun kısa sürede çözülüp, normale döneceğini düşünüyorum.

2. Muhtemelen doğrudur. Bu işlerin içinde bir insan olarak, firmalar malesef it ekiplerini sadece masraf olarak görüyorlar, özellikle sistem çalışırken database ci kodcu filan pek kıymeti olmuyor. Gidip maaş filan istersen veya yurtdisi bu işlerin kıymetini bilen firmalara gitmek istersen e s...git bi dünya işsiz adam var ne yapalım deniyor.

Burada öyle olmuştur demiyorum, ama iki üç kritik personel bu sistemleri kurmuş ciğerini bilen personel kaybedin koca banka böyle yerle yeksan olur işler kötü gidince. Ben oradaki ekip için çok üzgünüm neler yaşadıklarını çok iyi biliyorum ve anlıyorum Allah yardımcıları olsun.
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben sistem arizasi mazeretine inanmiyorum.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Başkan yaşıyor musun ses ver arada merak ettik yine covid vs bulaştı mı diye
    Babası vefat etmiş.
    Nur içinde yatsın...
    I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )

Patronlar interneti denetleme karari almislar. Büyük teknoloji sirketleri ve devletler ile internet de "zararli" iceriklere karsi isbirligi yapacaklarmis.

Hatta baslamislar bile. Robert Malone (mRNA teknolojisini gelistirenlerden biri) hakkinda wikide, ingilizce versiyonu, yazilanlar silinmis. Cünkü adam mRNA asilari ile ilgili elestiride bulunmus. Cok zararli fikir beyan etmis yani.
    Bakalim nereye gidecek bu isler.

https://www.globalresearch.ca/world-...safety/5749245

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Herhalde Reyis benim fotoğraflara bakıp, ooo... memleketin BAĞ-GUR emeklisi böyle yaşıyorsa durum iyidir deyip % 8.45 mayaşa zam yapıyor, bir daha fotoğraf paylaşmayacağım
    Cila safhasında yakalandıniz bu restoran hayatına değme patronların gücü yetmez .
    Bu yüzden mayişş ler artmiyaaa , şu bağkur mayişi ile bu masa dan kalkilabiliyorsa dua edelim de indirim yapilmas mayişlerde.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Cila safhasında yakalandıniz bu restoran hayatına değme patronların gücü yetmez .
    Bu yüzden mayişş ler artmiyaaa , şu bağkur mayişi ile bu masa dan kalkilabiliyorsa dua edelim de indirim yapilmas mayişlerde.
    Arka plandaki mersonun da sahibi ise indirim yapabilirler.[emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Muhtemelen doğrudur. Bu işlerin içinde bir insan olarak, firmalar malesef it ekiplerini sadece masraf olarak görüyorlar, özellikle sistem çalışırken database ci kodcu filan pek kıymeti olmuyor. Gidip maaş filan istersen veya yurtdisi bu işlerin kıymetini bilen firmalara gitmek istersen e s...git bi dünya işsiz adam var ne yapalım deniyor.

Burada öyle olmuştur demiyorum, ama iki üç kritik personel bu sistemleri kurmuş ciğerini bilen personel kaybedin koca banka böyle yerle yeksan olur işler kötü gidince. Ben oradaki ekip için çok üzgünüm neler yaşadıklarını çok iyi biliyorum ve anlıyorum Allah yardımcıları olsun.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    akbank mobbing ve toplu işten çıkarmalarıyla nam salmış bir firma.

bu işten sonrada toplu işten çıkarma falan yaparsa nitelikli eleman kalmaz içeride, belki de kalmadı o yüzden oldu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by SAW Yazıyı Oku
    Babası vefat etmiş.
    Nur içinde yatsın...
    Babasına Allah rahmet eylesin. Kendisinin de başı sağolsun...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 542/1002 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552592642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •