Sayfa 260/1004 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. XU030 200'lük ortalama üstüne çıktı, düşen trendi kırdı bugün de onayını almış olabilir. Kesinleşmesi dünkü barın yükseği 1508 seviyesini yukarı kırması ile olur. Bugün kapanışın nereden olduğu önemli, 1500 ve üstü olması iyi olur

https://www.tradingview.com/x/PhHIyPYp/

2. Ulen badem spor kedi fare oynar gibi oynuyorsunuz,kaç gündür aynı düzenek kapanışa doğru dolar yukarı borsa aşağı muhabbeti
    kapanışa yonca ve eregl karar verecek bana göre.

tıkandı kaldı. pazartesi günü bile daha güçlü bir piyasa vardı.

xu30 burdan bir vermeye başlarsa soluğu 1460'da alabilir.
    audentes Fortuna iuvat

4. ben hep 100 liralık benzin alıyorum demin gittim gırmızı banganın kartı provizyon vermiyormuş almadım nabayım cepte para taşımıyom eehheeeee heeyyyy gırmızı banga cezalısın tek ayak üstünde dur tuvalete bile gitmeyeceksin bugün sistemlr düzelinceye kadar diğer bangalar baş üstünde onlara laf yok laannnn bırrraaaakkk
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5. Cok zayıf. Hacim de yerlerde. Bir tek bankalar ilginç şekilde sağlam onun dışında gömün gitsin in 3... 2...
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    tıkandı kaldı. pazartesi günü bile daha güçlü bir piyasa vardı.

xu30 burdan bir vermeye başlarsa soluğu 1460'da alabilir.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Aman kimse etkilenmesin kesinlikle ben bilsem batmazdım Manuel işlemim kesinlikle yoktur
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Cok zayıf. Hacim de yerlerde. Bir tek bankalar ilginç şekilde sağlam onun dışında gömün gitsin in 3... 2...

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    biraz önce bankamatik kartlarından işlem denedim red.
    dün onay almıştım.
    nasıl olur da yedek sisteme geçilemez onu anlamlandıramıyorum.
    sunucu problemi de her şey nasıl tek sunucuya bağlı..

Bir de ben vaktinde olağan üstü durumlar için sistem reklamları hatırlıyor gibiyim..
    gerçi 5.9 İstanbul depreminde de kimseyi arayamamıştık hatırlarsanız belirli bir süre..
    gsmciler baya eleştiri almıştı..
    GSM le bu konunun alakası yok...gsm konusu basit...bir hücerede, belli sayıda kişi konuşabilir, 100 kişi diyelim...aynı anda 1000 kişi konuşmak isteyince, yani herkes kapıya yığılınca kimse çıkamıyor...ekstra yatırımlarla bu 100 kişilik kapasite 200 e çıkar, ama normalde 10-15 kişinin konuşacağı yerde bu yatırımı yapmak saçma maliyetli oluyor..10 yılda bir deprem olur diye de bu yatırımları kimse yapmaz.

Tüm kurumlarda güvenlikle alakalı bazı uygulamalar var. Bunlarda sıkıntı çıkmış olabilir...zaman zaman gsm cilerde de olur, bankalarda olur...ama en fazla 6-12 saatte bu sorunlar çözülür.

Fiziksel bir sıkıntı olmadıkça, 10 yıl kadar önce vodafone veri merkezini sel sırasında 1 metre su basmıştı, böyle uzun bir kesinti mantıklı değil...kaldı ki coğrafi yedeklilk de var sistemlerde...bakalım aaltından ne çıkacak...hiç norma bir süre değil!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Tek işi o database o bankanın. Başka işi yok. Namusu yani. Patch geçtim bilmemne yaptım yok yedeğini, yoksa yedeğini yedeğini o da yoksa çıkart kağıt kalem herkesin parasını kapat git bu ne kardeşim yazık ya.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    GSM le bu konunun alakası yok...gsm konusu basit...bir hücerede, belli sayıda kişi konuşabilir, 100 kişi diyelim...aynı anda 1000 kişi konuşmak isteyince, yani herkes kapıya yığılınca kimse çıkamıyor...ekstra yatırımlarla bu 100 kişilik kapasite 200 e çıkar, ama normalde 10-15 kişinin konuşacağı yerde bu yatırımı yapmak saçma maliyetli oluyor..10 yılda bir deprem olur diye de bu yatırımları kimse yapmaz.

Tüm kurumlarda güvenlikle alakalı bazı uygulamalar var. Bunlarda sıkıntı çıkmış olabilir...zaman zaman gsm cilerde de olur, bankalarda olur...ama en fazla 6-12 saatte bu sorunlar çözülür.

Fiziksel bir sıkıntı olmadıkça, 10 yıl kadar önce vodafone veri merkezini sel sırasında 1 metre su basmıştı, böyle uzun bir kesinti mantıklı değil...kaldı ki coğrafi yedeklilk de var sistemlerde...bakalım aaltından ne çıkacak...hiç norma bir süre değil!

Sayfa 260/1004 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •