Artan

286,25 9.99 12:58
92,60 9.98 12:55
289,25 9.98 12:55
81,20 9.95 12:58
295,50 9.95 12:58
Artan Hisseler

Azalan

78,40 -9.99 12:58
39,54 -9.97 12:58
16,09 -9.96 12:58
37,12 -8.26 12:55
5,25 -5.91 12:58
Azalan Hisseler

İşlem

5.432.088.766,50 12:58
3.019.106.733,41 12:58
2.643.391.032,90 12:58
2.569.247.214,90 12:58
2.531.454.479,60 12:58
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8071 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun, erken seçim startı verilmiş gibi. Muhalefette ise tam bir panik havası hakim. Böyle ani bir karar beklemiyorlardı sanırım. Gene muhalefeti hazırlıksız yakalayıp hiç ummadığı bir anda baskın seçimle boğacak sanırım ilahi güçler.
    Millet hazır, millet ittifakının açığını biz millet kaparız siz dert etmeyin. Bu kadar sefalet, yöneten ve yönetilenler arasındaki refah uçurumu farkını artık din iman lafları ile yapılan popülizm bile kurtaramaz.

Ben dert etmiyorum asıl muhalefet dert etsin, reis işini bilir. 20 yıldır atı alan üsküdarı geçti.
    Antrparantez yıllardır sümenaltı edilen iki silaha davranmadılar daha. Seçime yakın anında bi paradigma değişikliğiyle EYT liler birden bu vatanın sevgili ihmal edilmiş evlatları oluverirler! Üstüne başkanlık referandumu öncesinden beri dillendirilip bi türlü hayata geçirilmeyen memurlara 3600 ek gösterge silahıda masaya sürüldümü. O zaman kimsenin gözü tencere kapak falan görmez o sarhoşlukla. TR de ülke çapında bir seçimde hala reisin bileğini bükecek adam yok ve yakın zamanda çıkacağınıda sanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by Poyraz Yazıyı Oku
    Millet hazır, millet ittifakının açığını biz millet kaparız siz dert etmeyin. Bu kadar sefalet, yöneten ve yönetilenler arasındaki refah uçurumu farkını artık din iman lafları ile yapılan popülizm bile kurtaramaz.

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Ben dert etmiyorum asıl muhalefet dert etsin, reis işini bilir. 20 yıldır atı alan üsküdarı geçti.
    Antrparantez yıllardır sümenaltı edilen iki silaha davranmadılar daha. Seçime yakın anında bi paradigma değişikliğiyle EYT liler birden bu vatanın sevgili ihmal edilmiş evlatları oluverirler! Üstüne başkanlık referandumu öncesinden beri dillendirilip bi türlü hayata geçirilmeyen memurlara 3600 ek gösterge silahıda masaya sürüldümü. O zaman kimsenin gözü tencere kapak falan görmez o sarhoşlukla. TR de ülke çapında bir seçimde hala reisin bileğini bükecek adam yok ve yakın zamanda çıkacağınıda sanmıyorum.
    2 si için de para lazım. Kefen parası harcanmış ve MB eksi rezervde :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Tabi muhalefetin imkanları kısıtlı, cb nin devlet imkanları ve yandaş basını var, varda var. Muhalefet aklını başına alıp doğru söylem, vaat ve doğru kişi(ler) ile mücadele etmesi lazım.
    Ancak mevcut sorunları çöz(e)meyen hükümet tekrar iktidar olursa sorunları çözebilir mi?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ancak mevcut sorunları çöz(e)meyen hükümet tekrar iktidar olursa sorunları çözebilir mi?

sorunu yaratan ve büyütenin mevcut erk sahiplerinin olduğu gerçeğini görmek istemeyen ,sorunun ta kendisi olduğunu anlamayan seçmen en büyük sorundur.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sorunu yaratan ve büyütenin mevcut erk sahiplerinin olduğu gerçeğini görmek istemeyen ,sorunun ta kendisi olduğunu anlamayan seçmen en büyük sorundur.
    Maalesef öyle. projelere, vaatlere bakarak oy veren olduğundan fazla takım tutar gibi parti tutan, lidere göre oy veren seçme var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •