Sayfa 936/1009 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bunu hangi açıklamadan çıkardınız? ben kaçırdım sanırım ilgili haberi.
    onlar da durumun farkındalar ve hazırlık yapıyorlar bence

Dolar 69.70 e sabitlendi .MB bin kararını bekliyor bence sabit bırakması da kötü karar olur bu kadar laftan sonra bi 100 puan yakışır.

3.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Ben dert etmiyorum asıl muhalefet dert etsin, reis işini bilir. 20 yıldır atı alan üsküdarı geçti.
    Antrparantez yıllardır sümenaltı edilen iki silaha davranmadılar daha. Seçime yakın anında bi paradigma değişikliğiyle EYT liler birden bu vatanın sevgili ihmal edilmiş evlatları oluverirler! Üstüne başkanlık referandumu öncesinden beri dillendirilip bi türlü hayata geçirilmeyen memurlara 3600 ek gösterge silahıda masaya sürüldümü. O zaman kimsenin gözü tencere kapak falan görmez o sarhoşlukla. TR de ülke çapında bir seçimde hala reisin bileğini bükecek adam yok ve yakın zamanda çıkacağınıda sanmıyorum.
    2 si için de para lazım. Kefen parası harcanmış ve MB eksi rezervde :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Vakti ile 1991 secimi saniyorum..

ANAP da bol keseden dagitti iktidarda kalabilmek icin ama birisi cikti kim ne veriyorsa ben 5 fazla verecegim dedi ve Ozal'i indirdi yerinden...

https://eksisozluk.com/kim-ne-veriyo...iyorum--859623

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. bizim ülkenin yapısı şu gerçekliliği ortaya koyar.

kriz ile gelen,
    kriz ile gider.

bizim insanımızın oy rengi çoğunlukla tencereye giren aşın rengidir.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Ben dert etmiyorum asıl muhalefet dert etsin, reis işini bilir. 20 yıldır atı alan üsküdarı geçti.
    Antrparantez yıllardır sümenaltı edilen iki silaha davranmadılar daha. Seçime yakın anında bi paradigma değişikliğiyle EYT liler birden bu vatanın sevgili ihmal edilmiş evlatları oluverirler! Üstüne başkanlık referandumu öncesinden beri dillendirilip bi türlü hayata geçirilmeyen memurlara 3600 ek gösterge silahıda masaya sürüldümü. O zaman kimsenin gözü tencere kapak falan görmez o sarhoşlukla. TR de ülke çapında bir seçimde hala reisin bileğini bükecek adam yok ve yakın zamanda çıkacağınıda sanmıyorum.
    Tabi muhalefetin imkanları kısıtlı, cb nin devlet imkanları ve yandaş basını var, varda var. Muhalefet aklını başına alıp doğru söylem, vaat ve doğru kişi(ler) ile mücadele etmesi lazım.
    Ancak mevcut sorunları çöz(e)meyen hükümet tekrar iktidar olursa sorunları çözebilir mi?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ancak mevcut sorunları çöz(e)meyen hükümet tekrar iktidar olursa sorunları çözebilir mi?

sorunu yaratan ve büyütenin mevcut erk sahiplerinin olduğu gerçeğini görmek istemeyen ,sorunun ta kendisi olduğunu anlamayan seçmen en büyük sorundur.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    sorunu yaratan ve büyütenin mevcut erk sahiplerinin olduğu gerçeğini görmek istemeyen ,sorunun ta kendisi olduğunu anlamayan seçmen en büyük sorundur.
    Maalesef öyle. projelere, vaatlere bakarak oy veren olduğundan fazla takım tutar gibi parti tutan, lidere göre oy veren seçme var.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 936/1009 İlkİlk ... 436836886926934935936937938946986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •