Sayfa 940/1009 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Fiziki paranın kalkması pek iyi olmaz. Afet durumlarında isyan, yağma her türlü halt çıkar. Hiçbir online sistem mükemmel değil. Onu bırak, elektriğin sürekli çalışacağının garantisi yok.

Fiziksel parayı kaldırmak isteyenlerin amacı sistemi kolaylaştırmak değil, iyice kontrol altına almak.

Coin şeklindeki gümüş paralardan toplamak lazım.

Ytd
    Yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, vergi kacirma zorlasir....

Kontrol kolaylasacak ve sikilasacak...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Mernis sistemini (TC kimlik no) nasil yerlestirdilerse bunu da yerlestirmeliler...

FAST sistemi bunun yayginlasmasi yolunda onemli bir adim bence...

Herkes biribirine cabucak gecikmesiz, ucretsiz para gonderebilecek, odeme alabilecek...

Telefonlari biribirlerine yaklastirip NFC ile odeme yapma ve odeme alma yayginlasmali...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Hollanda da aşılama //yüzde 10 yada sıfır galiba vaka artınca mekanlar kapanmaya başlamış .ayrıca teyzemin oğlu Hollanda da yaşıyor .Hollanda da günlük vaka 70 binken bile maske takmiyorlardi .3.000 olunca başlamışlar ilginç.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teyze'nin oğlu sizi kandırıyor olabilir mi? Belki başka ülkede yaşıyordur.

Covid - Hollanda istatistikleri...

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Hazırlıklar hızlanıyor galiba hadi hayırlısı bakalım
    Küskünlerin gönlünü alacaklarmış, hem döverim hem severim ayakları yani. Yiyen kaldıysa tabi
    Seçimi kazanır kazanmaz bi daha dövmek için tespit edecekler sanırım.

5. Neyse işte 70 bin değil 12 bin burda.yani pikten daha düşük vaka sayısında maske kararı gelmiş. 12 binde maske yok 3500 de var .siz bu grafiği atmakla ne anlatmak istediniz bu sıcakta ugrasmissiniz s.arti aşılama bu kadar yüksekken vaka arttı diye kapanma olmasi ilginç.
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Teyze'nin oğlu sizi kandırıyor olabilir mi? Belki başka ülkede yaşıyordur.

Covid - Hollanda istatistikleri...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yolsuzluk, hirsizlik, rusvet, vergi kacirma zorlasir....

Kontrol kolaylasacak ve sikilasacak...

Syg,
    Rüşvetin başka binbir çeşit yolu var. En basitinden fiziksel altın ile çözerler meseleyi olur biter.

Yasaklamak çözüm olmaz.

İnsanlar yukarıda saydığım eziyetleri çekmek zorunda kaldığı ilk anda geri adım atarlar.

Bence rüşvet falan bahane. Amaç her bireyi tek tek kontrol altına almak. Kimin nesi var görebilmek.

7. Aşılamada bizde durum (18 yaş üstü nüfus için) benim kendi hesabıma göre;
    1. Doz %64,5
    2. Doz %28,8

Bu 2 doz olanların yaklaşık 11-12 milyonu sinovac aşı olmuştu. 3. Doz aşı olanları 3 milyonu geçti.
    2 hafta içinde 2.doz olan sayımız %40 a yaklaşır diye düşünüyorum. Aşılamada hız kazandığımız dönemde ilk dozu olan 2.doza başladılar şuan.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Rüşvetin başka binbir çeşit yolu var. En basitinden fiziksel altın ile çözerler meseleyi olur biter.

Yasaklamak çözüm olmaz.

İnsanlar yukarıda saydığım eziyetleri çekmek zorunda kaldığı ilk anda geri adım atarlar.

Bence rüşvet falan bahane. Amaç her bireyi tek tek kontrol altına almak. Kimin nesi var görebilmek.
    Siyasette kirlenmenin nedenlerinin başında bence sıradan insanların siyasete girmemesi, millet vekili olmaması. Bu hemen her partide olan bir durum. Yerelde güçlü olan kişiler milletvekili oluyorlar. Ve bu sayede güçlerine güç katıyorlar.
    Millet vekillerinin özgeçmişlerine bakıp kim olduklarına baktığınızda durum daha net görülüyor. Bize dönem kısıtı altında sıradan halktan ve halkı gerçekten temsil edecek siyasetçiler lazım öncelikle.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 940/1009 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •