Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Ankara-Niğde Otoyolu'nda sürücülerimiz artık otomobilleri ile yüzde 20, minibüs, yolcu otobüsü, kamyon ve tırlarıyla yüzde 40 indirimli seyahat edebilecek."

Erdoğan: "Karayolları Genel Müdürlüğümüzün işletmesindeki otoyollar ve köprülerde bayram vesilesiyle uygulanacak ücretsiz geçişler cuma gece yarısı başlayacaktır."
    persembe günü Gaziantep'e giderken gölbaşından girip nigde gölcükten çıktım tam 144.5 TL verdimpazar günü de aynı tarife antepten ankaraya geldim 144.5 TL
    ankaradan gaziantepe 5 saat 45 dakikada vardım

Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    TRT haber kanalına bazen göz atıyorum ekonomi olarak,çoğu ben profum diyor ama içi kof araştırdığımda,bu kadarda olmaz dedirtiyor insanı,bakalım bu algıylan nereye kadar gidecek,zaten çoğu ülkeden kaçacak iktidar değişiminde,zamanında Muarrem İnce TRT'yi dağıtacağım demişti CHP önünde TRT çalışanları eylem yapmıştı,madem çok korkuyorsunuz neden devamlı hata yapıyorsunuz ?,gerçi İncede kof çıktı.
    bunların hepsi tABELA üniversitelerinden prof.. olma..bazıları hiç o şehirlere gitmeden oldular. bir kısmı malezya vb yerlerden sözde akademisyen olup burada yök sayesinde geçerlilik aldılar.
    Son düzenleme : radyolog; 13-07-2021 saat: 12:31.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    persembe günü Gaziantep'e giderken gölbaşından girip nigde gölcükten çıktım tam 144.5 TL verdimpazar günü de aynı tarife antepten ankaraya geldim 144.5 TL
    ankaradan gaziantepe 5 saat 45 dakikada vardım

Vay anasını millette ne para var! Ne para var da harcayacak yer bulamıyorlar! Ankara- Aksaray-Ulukışla güzergahından gitse cebinden hiç para çıkmayacak. Gerçekten de bu milletin kerizi bitmez. İşin üzücü olan tarafı birkaç sayılı sonradan görme veya züppe yararlanacak diye birkaç neslin ödeyeceği kadar büyük rakamların sayılı bir kaç projeye aktarılması. Allah sonumuzu hayretsin.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,352
     Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Vay anasını millette ne para var! Ne para var da harcayacak yer bulamıyorlar! Ankara- Aksaray-Ulukışla güzergahından gitse cebinden hiç para çıkmayacak. Gerçekten de bu milletin kerizi bitmez. İşin üzücü olan tarafı birkaç sayılı sonradan görme veya züppe yararlanacak diye birkaç neslin ödeyeceği kadar büyük rakamların sayılı bir kaç projeye aktarılması. Allah sonumuzu hayretsin.
    o sizin mantığınız züppe de sizsiniz!Nasıl bir itham bu?Sor bakalım düğün mü var cenaze mi de bu yolu bu hızla kullandın demek varken?Merak ediyorum hangi sehirde yaşıyorsunuz köprü otoyol tünel kullanmıyor musunuz?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Zaten seçim için patırdandıkları bu yüzdendi,İmamoğluna borcu yıktılar defolup gittiler cezasınıda Topbaş çekti mefta oldu şimdi ötede hesap veriyor.Bunların hesabı ise hem ötede,hem burada çok daha kötü olacak ilahi adaletten kaçış yoktur.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen hafta son bir haftada 284'ten 750'ye çıktığını söyledi. Dördüncü dalganın engellenmesi için aşılamanın önemine dikkat çeken Koca, zorunlu aşının ise gündemde olmadığını kaydett

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •