Sayfa 24/81 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 185 - 192 arası.

Konu: XU030_endeksi

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    yaz, yaz, faydalı olmazmı hiç. ben bir mesaj atıp söz ağızdan çıkar der gibi kenara çekiliyorum...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

2. çoğu kişi dikkat etmez belki ama takip etmekten ne zarar gelecek kafanızın bir köşesinde dursun zarar etmezsiniz ...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    çoğu kişi dikkat etmez belki ama takip etmekten ne zarar gelecek kafanızın bir köşesinde dursun zarar etmezsiniz ...

insan oyun içindeyken abidik gubidik işleri pek göremiyor. ama dışardan çok daha net görebiliyor. onun için senin dışardan olayı daha net göreceğini düşündüğüm için yazmaya devam et. al sana bom boş bir satadyum kafana göre takıl
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

XU030__ kapanışa baktığımda insanın içinden bundan iyisi şamda kayısı demek geliyor. hatta cuma gün gaplı artı bir açılış bile sürpriz olmaz ancak, pala her zaman şapkadan tavşan çıkartacak yeteneğe sahip olduğu için görelim bakalım diyerek perdeyi bir günlüğüne kapatalım. bol şanslar

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    GARAN__ eğer piyasayı buna göre değerlendirmiş olsaydık helvayı yemiştik. yine kafasına göre takılıyor. ben bir daha hatırlatayım. 8.43 bu rakam çok önemli kırması durumunda piyasayıda peşinden sürükleyebilir. önümüzde günlerde yani. bugün ıslayan kazıyan yok
    GARAN__ benim en çok tedirgn olduğum rakam 8.43 kırılması idi. dün kırdı tekrar aldılar bu gün yine kırmış daha yeni görüyorum. bir haftaya yakındır piyasadan ayrışıyor ama garan bu bellimi olur piyasayıda peşine takıverir. valla ben şok! halbuki 30 endekside ne güzel duruyordu

W. Arthur Ward der ki: iyimser insanlar problemlerin farkındadır ama çözümleri de bilir. zorlukları görür ama üstesinden gelineceğine de inanır. olumsuzlukları yakalar ama olumlulukları da vurgular. en kötüye açıktır ama en iyiyi de bekler. şikayet etmek için nedeni vardır ama gülümsemeyi tercih eder.

Sayfa 24/81 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •