Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8025 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    O laf bana iyi biliyorum yalnız..o zamanki durumda atıştığım adama karşı birdik şimdi ne oldu..
    Özetle..
    Çocuk iş bir de çok fazla boşluk olmuyor eskisi kadar.. ben o zaman da spot kafası bir adamım biriktiriyorum vs derken viop kumar vs derken siz 1 dk de sürekli işlem yapan adamın aksini söyledik veri ile iteledik gene laf ettiniz ...
    Gene grafik atacam gene laf edeceksiniz [emoji16][emoji16][emoji16]
    Kim memnun bu durumdan..
    Geçmiş gönderi bir önceki konu da 1381 e gelmeden short yönlü konuşmam 1428 1444 değerleri BIST 100 için yazıldı..
    Kafanızı yormayın genr atacam grafik..
    Ama sayfalar grafik ile doldu demeyeceksiniz..
    Bir de bırakın viobu..
    Cidden spot hisse biriktirin.. çöp seviyesinde endeks..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Oncelikle Sn.ABKA`nin elestirdigi ana argumana cevap vermemissiniz, en tepedeyken uzaya gidecegiz gibi her gun yazan insan dususten sonra kayboluyor. Bunun cevabi nedir? Is yogunlugu bile bunun cevabi olamaz eger o gune kadar gunde 20 mesaj atabiliyorduysaniz yazamayacaginiz zaman en azindan bu sira mesgul olacagim demeniz gerekirdi. (Bu bile butun supheyi ortadan kaldirmazdi)

Neyse verdiginiz cevap gercekten laf kalabaligi yapmak olmus, siz birileri bir sey ogrensin diye mi paylasim yapiyordunuz yoksa bahsettiginiz kisiye cevap yetistirmek icin mi? Bu cevabinizdan 2.secenek oldugu anlasiliyor, yani laf yetistirmeniz gereken kimse yok.

Paylasim yaparsiniz yapmazsiniz ama buyuk ihtimalle artik insanlarin gozunde her sey iyi giderkenin kaptanisiniz.

2. O zaman o olayların içinde varmı idin..
    Resmen bir bara bakıp çıkacak iken o bar da ki kavgaya dahil oldum..
    Bana burada denmeyen kalmadı..
    Mesaj atarız boş adam niye attı dersiniz..
    Analiz yaparız neden analiz yaptın sayfa grafik doldu dersiniz
    Bir de olayı bilmeden gene taraflı mesaj ve ekuri muhabbet i gene forumda devam ediyor..
    Sen de onlardansin..
    Benim ana söylemim..
    SHORT İÇİN BİR GRAM EMARE YOK İKEN VAKTİ ZAMANINDA MANİPÜLASYON UN DİBİNİ YAPAN ADAMA KANIT SUNMAKTI..
    tabi sen başka nick ile o zamanlar burda olsan bile olayı gene anlamamışsın..
    Hatta o abka ya ben grup kurduk gel seni de alalım dedim..
    Çok uzatmanın alemi yok olaya vakıf değilsin..
     Alıntı Originally Posted by mcornek Yazıyı Oku
    Oncelikle Sn.ABKA`nin elestirdigi ana argumana cevap vermemissiniz, en tepedeyken uzaya gidecegiz gibi her gun yazan insan dususten sonra kayboluyor. Bunun cevabi nedir? Is yogunlugu bile bunun cevabi olamaz eger o gune kadar gunde 20 mesaj atabiliyorduysaniz yazamayacaginiz zaman en azindan bu sira mesgul olacagim demeniz gerekirdi. (Bu bile butun supheyi ortadan kaldirmazdi)

Neyse verdiginiz cevap gercekten laf kalabaligi yapmak olmus, siz birileri bir sey ogrensin diye mi paylasim yapiyordunuz yoksa bahsettiginiz kisiye cevap yetistirmek icin mi? Bu cevabinizdan 2.secenek oldugu anlasiliyor, yani laf yetistirmeniz gereken kimse yok.

Paylasim yaparsiniz yapmazsiniz ama buyuk ihtimalle artik insanlarin gozunde her sey iyi giderkenin kaptanisiniz.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •