Sayfa 974/1009 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 7,785 - 7,792 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. Bugün toplu taşımada karşımda oturan 75-80 yaşında kadın küt düştü ve titremeye kendinden geçmeye başladı doktor yok mu diye seslendim kimsenin umrunda olmadı bir yaşlı adam iyimisin dedi o kadar kalp krizi değildi olsa gidecekti kadın yolda

2. Kusura bakmayın güncel konulara dair yazılarınızı okuyorum ama aklıma bir şey takıldı 367 gün yüzde 20 ile Odeabank a parasını bağlayan arkadaş bence iyi yapmış gibi. Tekrar özür bu günlerde geçecek diye iyimserim

3. Pazartesi günü öğlene kadar eft yapılabilecekmi acaba,net bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın güncel konulara dair yazılarınızı okuyorum ama aklıma bir şey takıldı 367 gün yüzde 20 ile Odeabank a parasını bağlayan arkadaş bence iyi yapmış gibi. Tekrar özür bu günlerde geçecek diye iyimserim
    Bence çok fırsat kaçıracak...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün toplu taşımada karşımda oturan 75-80 yaşında kadın küt düştü ve titremeye kendinden geçmeye başladı doktor yok mu diye seslendim kimsenin umrunda olmadı bir yaşlı adam iyimisin dedi o kadar kalp krizi değildi olsa gidecekti kadın yolda
    Dostum sen iyi bir gençsin.
    Bravo.
    Cadde çocuğu değil tam bir Anadolu çocuğu...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Pazartesi günü öğlene kadar eft yapılabilecekmi acaba,net bilgisi olan varmı arkadaşlar.
    Burgan msj attı 11.30 son. diğer bankalarda 12.00 olabilir.

Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

Alıntı Originally Posted by vecdi Yazıyı Oku
    Pazartesi günü öğlene kadar eft yapılabilecekmi acaba,net bilgisi olan varmı arkadaşlar.
    Net söylüyorum.
    Yapılabilecek .
    Ayrıca FAST sisteminde işlem limiti 2.000 TL’ye yükseltildi. Haftasonu bile 2.000 TL’ye kadar gönderim yapabilirsiniz.
    FAST limitleri kademeli olarak yükseltiliyor. Yakın bir zamanda 7 gün 24 saat EFT gönderebilir hale geleceğiz .

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün toplu taşımada karşımda oturan 75-80 yaşında kadın küt düştü ve titremeye kendinden geçmeye başladı doktor yok mu diye seslendim kimsenin umrunda olmadı bir yaşlı adam iyimisin dedi o kadar kalp krizi değildi olsa gidecekti kadın yolda
    Bireyselleşme olayını da yanlış anlıyoruz toplum olarak

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 974/1009 İlkİlk ... 474874924964972973974975976984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •