Sayfa 205/375 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    ben az once hisseden çıktım arkadaşlar anladığım kadarıyla hisseyi süründürecek bu seviyelerde bir süre
    Kozalak grubu bütün periyotlarda satta aylik hariç. Hatta az kaldı 50 günlükte 200 günlüğü yukardan aşağıya kesecek. Her yükseliş satış fırsatı. Almak icin acele etmemek lazım. En azından 5 10 21 günlük ortalamalarin asagidan yukariya kesişmesi beklenmeli. Her yükseliş satış fırsatı.... öyle kar ediyoruz f/k 5 olacak demeyle olmaz. Zaten karin defter degerini artirmaktan baska bir ozelligi yok. Kozalak grubunun tarihinde temettu odemesi yok. Ülkede faizin f/k si bile 5... insan niye ne olacağı belli olmayan bir şirketi f/k si 5 diye alsın. Tekrar yazıyorum 200 günlüğün altında her yükseliş satış fırsatı. Taşımaya degecek mal değilkozalak grubu kısa stop ile trade edilecek mallar.

2.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Kozalak grubu bütün periyotlarda satta aylik hariç. Hatta az kaldı 50 günlükte 200 günlüğü yukardan aşağıya kesecek. Her yükseliş satış fırsatı. Almak icin acele etmemek lazım. En azından 5 10 21 günlük ortalamalarin asagidan yukariya kesişmesi beklenmeli. Her yükseliş satış fırsatı.... öyle kar ediyoruz f/k 5 olacak demeyle olmaz. Zaten karin defter degerini artirmaktan baska bir ozelligi yok. Kozalak grubunun tarihinde temettu odemesi yok. Ülkede faizin f/k si bile 5... insan niye ne olacağı belli olmayan bir şirketi f/k si 5 diye alsın. Tekrar yazıyorum 200 günlüğün altında her yükseliş satış fırsatı. Taşımaya degecek mal değilkozalak grubu kısa stop ile trade edilecek mallar.
    son 5 yılda %918 kazandıran bir hisseye taşımaya değmez diyemezsiniz. Diğer söylediklerinize katılıyorum
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Merhaba . Yasemin hanım bu kadar paylaşım yaptıktan sonra neden satıyorsunuz ? Yani burda yazdıklarınızdan etkilenenler oluyor . 70-80 lik malı 11 liralardan satıyorsunuz. Süründürecek ise bırakın süründürsün burdan sonuçta 6-7 kat parada. Bahsettiniz... yani bugün satıyorum yarın 13 den de alırım diyorsanız o ayrı ...
    Değerli arkadaşım meclisten bu kanun geçerken eğer ki fiyatlanmıyorsa eğer ki bilanço ayın 6 sında açıklanacaksa bu hissenin çıkması gerekirdi. Ne demiştik, bizim spek tamamen beklentiyi kırmaya yönelik oynar. Bilançonun çok iyi gelmeyeceğini de düşündürdü bana. Yoksa bu hareketleri yapamazdı spek. son bilanço 662 milyondu bu bilanço 600 gelirse şaşırmam. spek yeterli verilere sahip olduğu için rahat hareket ediyor. Bunu gördüm ve iyice emin oldum ayrıca hislerim de sat dedi. 1131den çıktım diğer banka portfoyumu 1134den çıktım. 29unda inanılmaz bir bilanço açıklayacak isdmr aldım. Bu işlemden dolayı daha şimdiden %3 kara geçtim. kısa bir süre sonra kozaya daha güçlü şekilde gireceğime emin olabilirsiniz. isterseniz portfoy fotosu atabilirim tek bir ipek kalmadı yani.

4.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    İki üç mesaj önce hisse şöyle iyi böyle iyi bu fiyatlardan bulunmaz düşşede alsak diyenler boş boş sallayanlar pazarlamaya çalışanlar görevini yerine getirmiş demekki
    emin olun isdemirin bilançosunu duymasam beklerdim. yalanım yoktur

5. Bilançonun kralı ASELSAN da var, ama 1 yıldır sürekli düşüyor, Kozalda iki katı kar gelse yine 85-90 arası görülenden rahatlatmaz. Çıkarılan kanunlar sadece içinin daha hızlı ve daha iyi boşaltılması İçin çıkarılır. Burada değerli olup olamaması yada üzerinde 40 lira temettü olması önemli değil. Adam 150-125 arası her yerden short açmış, 4-5 kişiye iyi olacak diye içerden bilgi vermiş. Bu 4-5 kişi 500 bin ky ya bu malı ucuz diye aldırmış, o shortu açan bu ky kitlesine güveniyor. Bir şekilde 110 üstü güvenli rakamlar, oraya gelmediği sürece dönüş adresi 85-90 aralığıdır. Borsada hisseye değil önce sahibine bakın. Mesela geri alıp yapan Arçelik ve Koç Koza grupları kadar ilgi görmez. Bu yüzden 1 ayda 4 kez bu hisseyi alırsın satarsın. Şirketlerin devletten çıkma ihtimali sıfır. Ama bir erken seçim olursa yeni iktidar ne yapar şeklinde bir beklenti oluşabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Bilançonun kralı ASELSAN da var, ama 1 yıldır sürekli düşüyor, Kozalda iki katı kar gelse yine 85-90 arası görülenden rahatlatmaz. Çıkarılan kanunlar sadece içinin daha hızlı ve daha iyi boşaltılması İçin çıkarılır. Burada değerli olup olamaması yada üzerinde 40 lira temettü olması önemli değil. Adam 150-125 arası her yerden short açmış, 4-5 kişiye iyi olacak diye içerden bilgi vermiş. Bu 4-5 kişi 500 bin ky ya bu malı ucuz diye aldırmış, o shortu açan bu ky kitlesine güveniyor. Bir şekilde 110 üstü güvenli rakamlar, oraya gelmediği sürece dönüş adresi 85-90 aralığıdır. Borsada hisseye değil önce sahibine bakın. Mesela geri alıp yapan Arçelik ve Koç Koza grupları kadar ilgi görmez. Bu yüzden 1 ayda 4 kez bu hisseyi alırsın satarsın. Şirketlerin devletten çıkma ihtimali sıfır. Ama bir erken seçim olursa yeni iktidar ne yapar şeklinde bir beklenti oluşabilir.
    seçim olmaz 2sene

7.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşım meclisten bu kanun geçerken eğer ki fiyatlanmıyorsa eğer ki bilanço ayın 6 sında açıklanacaksa bu hissenin çıkması gerekirdi. Ne demiştik, bizim spek tamamen beklentiyi kırmaya yönelik oynar. Bilançonun çok iyi gelmeyeceğini de düşündürdü bana. Yoksa bu hareketleri yapamazdı spek. son bilanço 662 milyondu bu bilanço 600 gelirse şaşırmam. spek yeterli verilere sahip olduğu için rahat hareket ediyor. Bunu gördüm ve iyice emin oldum ayrıca hislerim de sat dedi. 1131den çıktım diğer banka portfoyumu 1134den çıktım. 29unda inanılmaz bir bilanço açıklayacak isdmr aldım. Bu işlemden dolayı daha şimdiden %3 kara geçtim. kısa bir süre sonra kozaya daha güçlü şekilde gireceğime emin olabilirsiniz. isterseniz portfoy fotosu atabilirim tek bir ipek kalmadı yani.
    Değerli Yasemin hanım , Bunu seans açıldıktan sonra hemen kavrayıp paranızı nasıl hemen çekerek böyle hamdeler yapmanız cesaret isteyen şeyler . Yani ordan Çek oraya yatır . Yani her yaptığınızı yazar iseniz doğru olmaz bakın görüşülünüzü demiyorum yaptığınızı . Şimdi sizin yazdığınızı gören yüksek maliyetli birisi sitede güvendi ve 16 den aldığını kozaa da sattı 13.4 fan .. sizde 10 gün 20 gün haklı çıktınız diyelim sonra bu hisse hareket etse tekrar 20 lere gitse bu kişi zarar edecek ... kozaalar kaç kere bilanço fiyatlamış kaç kere beklentileri terse yatırmadan gitmiş ki ..

Ben diyelim ki ipeke 70 beklesem yarısını ipeke de bekletirdim o paylaştığınız hesabınızda ki paranızı mesela ... 300 bin *6 veya 7 . 2 milyona yakın para ... bırakın 9 düşse ne olur potansiyel yüksek ya başka hisseye girip çıkmaktansa 🙂 neyse İyi bayramlar

8.  Alıntı Originally Posted by Feragat Yazıyı Oku
    Değerli Yasemin hanım , Bunu seans açıldıktan sonra hemen kavrayıp paranızı nasıl hemen çekerek böyle hamdeler yapmanız cesaret isteyen şeyler . Yani ordan Çek oraya yatır . Yani her yaptığınızı yazar iseniz doğru olmaz bakın görüşülünüzü demiyorum yaptığınızı . Şimdi sizin yazdığınızı gören yüksek maliyetli birisi sitede güvendi ve 16 den aldığını kozaa da sattı 13.4 fan .. sizde 10 gün 20 gün haklı çıktınız diyelim sonra bu hisse hareket etse tekrar 20 lere gitse bu kişi zarar edecek ... kozaalar kaç kere bilanço fiyatlamış kaç kere beklentileri terse yatırmadan gitmiş ki ..

Ben diyelim ki ipeke 70 beklesem yarısını ipeke de bekletirdim o paylaştığınız hesabınızda ki paranızı mesela ... 300 bin *6 veya 7 . 2 milyona yakın para ... bırakın 9 düşse ne olur potansiyel yüksek ya başka hisseye girip çıkmaktansa 🙂 neyse İyi bayramlar
    Gelişmeleri sayfada ilginç 🧐 bulup takip ediyorum Evlilik aşamasındaki kafa karışıklığı gibi olaylar cereyan ediyor .Herkese sağlıklı bayramlar dilerim

Sayfa 205/375 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •