Valla dohol e laf yok .Geçen yıl dünyanın parasını kazandım.Kağıdın kabahati yok,arada satmasını bilmek lazım.Herkes iki katı üç katı kazanç istiyor,borsa burası eldorado değil.
Valla dohol e laf yok .Geçen yıl dünyanın parasını kazandım.Kağıdın kabahati yok,arada satmasını bilmek lazım.Herkes iki katı üç katı kazanç istiyor,borsa burası eldorado değil.
Kesinlikle öyle,ben zarardayken tek lot satmam,kol bacak kesme falan racona ters,başta analizi iyi yap çok uygun fiyatla kelepir bulduğun kağıda gir sonra o analize sadık kal.Ucuz diye kelepir diye aldığın kağıt yüzde yirmi düşünce de almaya devam etmelisin
benim mantık böyle işliyor.Bekleme süren de sınırsız olmalı.Sizin gibi günlük para kazanabilenlere elbet şapka çıkarırım da benim harcım değil,beceremem,ruhi durumum elvermez))))))))))
Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.
Yok yok siz benim özelden yazdığım hisseyi takibe alın,bizim kağıda spekten başka bir günlükçü lazım))))))))))Boşverin dohol u ,dohol de cem okullu geçen yıl kağıdın dengesini bozdu.
Az once arkadasın bırı buraya bır yazı yazdı sonra sılmış alıntı yapıp o mesajın altına ozurlerımı yazacaktım.
tekrar ozur dılerım herkeze bol sans .Buranın formatına aykırı yazımı goremıyeceksınız saglıcakla kalın.
Yahu ne özürü sn fenerlee,ben o paylaşımda bilgi falan görmedim,sizin paylaşımlarınızdan öğrendiğimin onda biri yoktu.Neyi eleştirmiş onu da anlamadım.
Yer İmleri