Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    15 temmuz
    yarım asırda emperylizm tarafından içimizden seçilip yetiştirilip devletin kılcal damarlarına kadar yerleştirilip üzerimize salınan soysuz itlere ve efendilerine hadlerinin bildirildiği 2. milli mücadeledir
    kutlu olsun.

yıl dönümünde ne olduğunu kısaca böyle tarif etmişim.
    Hiç fetöcü siyasetçi duymadım.Siz duydunuz mu.

Gerçi arınç melih için yıllarca ankarayı fetöcülere parsel parsel sattı falan dedi ama o sayılmaz fetöcü demedi.Yani aslında terör örgütüne yardım suçu düşünülebilir

Arınç,melih falan bunlar birbirini cemaatçi diye suçlamış sanırım.Bunlar hangi partidendi.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hiç fetöcü siyasetçi duymadım.Siz duydunuz mu.
    doktor
    çok bilinenler belli
    daha ben dokunulup fetöcü diye suçlanıp bir şekilde cezalandırılıp da
    daha önceden fetöcü olduğunu bilmediğim kişi yok
    hepsi mimli bilinen kişilerdi

hakan şükür en bilineni.

diğer medyada konuşulanlar onların samimi birer müslüman olduğunu bilip içlerine girmeden(onlardan olmadan) arkadaş olanlar.

6. ABD'li bir vakıf Ruşen Çakır'ın haber sitesine 476 bin dolar hibe yapmış.

Allah Allah “bayram değil seyran değil bu vakıf bunu neden öpmüş ki“ diyeceğim ama bayram ya laaa, ondandır ondan. ))

Vatansever gazetecileri yandaş diye troll diye hedef gösteren bu tipleri iyi tanı Türkiye.

Aramızda da böyle sabah akşam Hükümet aleyhine , Erdoğan aleyhine gündem oluşturmaya çalışan çok ABD Fino köpeği var. Dahası bir çoğu da gizli kripto Yüzlerine Atatürk maskesi takmış devamlı Fakir edebiyatı yapan bir eli balda milyonerler kulübünde olan 1453 ve 1915 kalıntıları da var. Ama soy kütüğünde herşey açık ve net. Ezik bir sekilde öz benliğinden uzak yaşayarak Şanlı Türk bayrağı altında Şanlı Türk kimliği ile Ayşe Fatma Ali Veli gibi İsimlerle aramıza fitne , fesat ikilik sokmaya çalışan Bu Ermeni ve Yunan kalıntılarını ait olduğu topraklara gönderip özlerine dönmelerini için canla başla çalışıyoruz...

M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    doktor
    çok bilinenler belli
    daha ben dokunulup fetöcü diye suçlanıp bir şekilde cezalandırılıp da
    daha önceden fetöcü olduğunu bilmediğim kişi yok
    hepsi mimli bilinen kişilerdi

hakan şükür en bilineni.

diğer medyada konuşulanlar onların samimi birer müslüman olduğunu bilip içlerine girmeden arkadaş olanlar.
    Hakan şükür kaçtı zaten.Ben halen aktif siyasetçileri kastetmiştim,tabi siyaseti şu anda bırakmış ama yargılanmamış olan da olabilir.Şükür dışında kim var.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Gerçi arınç melih için yıllarca ankarayı fetöcülere parsel parsel sattı falan dedi ama o sayılmaz fetöcü demedi.Yani aslında terör örgütüne yardım suçu düşünülebilir
    Detaylarda boğulmayıp işin özünü sulandırmamak lazım.

Sayfa 579/1002 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •