Sayfa 580/1002 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

ABD nin köpeği olmadan da erdoğan gitsin diye istenebilir mi.Hayır öyle bir yazılmış ki erdoğan karşıtlığı olmak nerdeyse vatan haini olmak gibi bişi olmuş.Aman ha sapla saman birbirine karışmasın muhalif olup da gerçek vatansever,atatürkçü pek çok insan var.Bu forumda da baya çoğunluktalar.Erdoğana gelince dönemi bitti erdoğan ve akp artık gidici.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    hakan şükür kaçtı zaten.ben halen aktif siyasetçileri kastetmiştim,tabi siyaseti şu anda bırakmış ama yargılanmamış olan da olabilir.şükür dışında kim var.
    Onlar
    siyasete değil
    devletin kadrolarına yerleşmeyi hedeflemiş öyle yol almışlar görünen o
    en son seçimde(Parlamenter sistemin son seçimi, davutoğlunun başbakan olduğu dönem)
    ak partiden belli bi oran milletvekili sayısı dayattıkları ve kabul edilmedikleri söyleniyor yazılıp çiziliyor.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Detaylarda boğulmayıp işin özünü sulandırmamak lazım.
    Yahu nesi detay mecliste bu memleketi yöneten kanunlar çıkarılıyor.Bu kurum bizim herşeyimiz.Mutlak fetö bu kurumda da aktifti belki hala aktif,bunu nasıl detay olarak göreceğiz.Bence hayati bir konu.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    onlar
    siyasete değil
    devletin kadrolarına yerleşmeyi hedeflemiş öyle yol almışlar görünen o
    en son seçimde(Parlamenter sistemin son seçimi, davutoğlunun başbakan olduğu dönem)
    ak partiden belli bi oran milletvekili sayısı dayattıkları ve kabul edilmedikleri söyleniyor yazılıp çiziliyor.
    Demek ki siyasilerden hiç fetöcü yoktu,helal olsun onlara ,ne güzel ne güzel.

Ben zaten tahmin ediyordum bizim aslanlar onlarla beraber şeederler mi hiç,içime şimdi su serpildi, siz öyle diyince ben de baya aydınlandım konuya sağolun varolun.

6. Tabi ki istene bilir. Ama hiç mi bardağın dolu yanı Yok. Herşey mi kötü , berbat. Hadi Erdoğan gitsin. Kim dolduracak yerini. Oy kullanacağı sandığı bile bulamayan bir genel başkan mı? Yoksa Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP'li Hatay Büyükşehir Başkanı Lütfü Savaş"ın dediği gibi, ''Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği kişi aday yapılacak''? Şimdi vatanı bu gibi satilmislara nasıl teslim edelim??
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    ABD nin köpeği olmadan da erdoğan gitsin diye istenebilir mi.Hayır öyle bir yazılmış ki erdoğan karşıtlığı olmak nerdeyse vatan haini olmak gibi bişi olmuş.Aman ha sapla saman birbirine karışmasın muhalif olup da gerçek vatansever,atatürkçü pek çok insan var.Bu forumda da baya çoğunluktalar.Erdoğana gelince dönemi bitti erdoğan ve akp artık gidici.
    M2007J17G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Erdoğan giderse olacak olanı söyleyeyim
    yetişmiş kadro hazır
    silivri boşaltılıp hepsi işlerinin görevlerinin başına dönecek
    ülkeyi fetö idare edecek
    bizde güya seçimden seçime sandığa gideceğiz.

Allah allah uluslararası kurumların işaret ettiği mi seçiliyor bizim memlekette.Yalan kesinlikle inanmam.O zaman reis nasıl seçildi.

Sayfa 580/1002 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •