bu başlıktan uzak kalmıştım.. bu koçarı kitapçı34 mü.. ? eğer öyleyse idraksizlik zaten belli ediyor bir çok şeyi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
forum yönetimi bu kocari nin yazılarına engel olmalı.. bu sabah yazdığı bir yazıya cevap yazdım yani forumun amacı da bu karşılıklı tartışma.. ama bu şimdi kitapcı34 olduğu ortaya çıkan (benim yeni öğrendiğim) siyasal islamcı iftira atmaya başladı..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
işte şekil 1a..
iftira at.. kaç.. cevap veremedi..amacı forumu ve başlığı sabote etmek..benim yazdığım bir yazıyı buralara kadar getirdi..
Fiyatları mali unsurlar kadar talepte belirler.adam 2 liraya mal ettiğini 10 liraya satıyor sorun yok, 12 yapıyim diyor aynı talep, 15-18 derken bakıyor satış düşmüyor ve zammı koyuyor.
Bizim millet işler yolunda gidip faizler düşük olduğunda herşeyden kısar, alacağı ekmekten bile kısar ve gider kredi ile evini arabasını alır. Şu an 1.5 aylık faiz ile kimse gidip ev araba alamayacağından insanlarda kazandığı parayı fiyatına bakmadan özellikle gıdada harcıyor.
15 gün önce tatil için ıspartadan geçtim.köylüden 7 liraya aldığım jumbo kiraz istanbulda 25 lira şu an bile. Çünkü burası artık luks oldu, bu kadar çok populasyonda kimse malını ucuza vermez.
Yer İmleri