Sayfa 614/1002 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Saatli bir bombayı 5, 6 veya 8 yıl sonra patlayacak şekilde ayarladıysanız, 1-2 yıl sonra patlamaz. Saat ayarı dolduğunda patlar.

Neyse neticede aşı zaruri değil,bence olmamalı da,isteyen olsun isteyen olmasın,inşallah kimse hasta olmaz olursa da sıkıntısız atlatır,bu ara dikkatli olun,on güne bu iş patlar arkadaşlar.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Saatli bir bombayı 5, 6 veya 8 yıl sonra patlayacak şekilde ayarladıysanız, 1-2 yıl sonra patlamaz. Saat ayarı dolduğunda patlar.
    Saatli bomba dediğiniz nedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bakın doktor arkadaş ne diyor,o süreçte yoğun bakıma gidenlerden hiç dönen olmadı diyor.
    Sn hkm;Yanlış tedavinin sonucu olamaz mı.?.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    En kesin çözüm budur. Ayrıca aşı olmayan bankaya, markete, kafeye, AVMye, hastaneye, postaneye, pastaneye ve kerhaneye giremez diye karar alınırsa aşısız bir kişi kalmaz

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım ironi değildir, gerçek düşüncelerimdir, yanlış anlaşılmasın.

Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn hkm;Yanlış tedavinin sonucu olamaz mı.?.
    Sn karadam tedavi falan yok ki.Ben adam gibi etkin bir tedavi olduğuna inanmıyorum.Genelde yenen kendi direnciyle yeniyor.Kullanılan ilaçlar pek öyle öldürücü ilaçlar değil.Baştaki klorakin dışında diğerleri çok sıkıntı yaratacak şeyler değil.Zaten adam gibi bir tedavi falan yok.

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    En kesin çözüm budur. Ayrıca aşı olmayan bankaya, markete, kafeye, AVMye, hastaneye, postaneye, pastaneye ve kerhaneye giremez diye karar alınırsa aşısız bir kişi kalmaz

Abi sen de çok radikalsin ama ya
    Sırf keraneye gitme için bilem aşı olunulmalı)))

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Benim onam formuna ayrıntı dememin nedeni hukuki bir konu olması.Artık her konuda halkımızda hekimlere ve sağlık bakanlığına dava açma milli spor haline geldiğinden o onam formu kullanılıyor.Bir ara hastaya iğne yaparken bile her enjeksiyonda hastadan onam alacaksınız riskler anlatılacak falan denmişti.Yahu o hastanelerdeki hengamede olacak işler mi bunlar.Misal hasta geliyor doğum ilerliyor bir aşamadan sonra gebe veya bebek tehlikeye giriyor hasta istemezse sezeryana zorla alamazsın,veya apandisit oldun patlarsa ölürsün ama istersen apandisit ameliyatı bile olmayabilirsin paşa keyfin bilir.Ben olsam sağlık bakanlığının internet sayfasına aşının risklerini anlatan bir yazı koyarım,okuyanlar ve aşıyı kabul edenler gelsin derim oldu bitti.Bu hastalıkta her şey halen deneysel,ne tedaviler,ne aşı,ne de hastalık konusundaki algoritmalar bilimsel süreci sonlanarak uygulanamıyor.Zaman yok.Durum acil.Misal salgının başında millete çinden gelen yanlış bilgi nedeniyle klorakin verildi,bu sıtma ilacı için onam falan da alınmadı,ben eminim ciddi kardiak yan etkileri olan bu ilaca bağlı ölümler de olmuştur.Salgının başında pek çok bilgiyi iş başa düştüğünden literatür tarayarak her bulduğum yazıyı okuyarak değerlendirdim,bence maske konusunda çok büyük bir yanlış yapıldı vebal alındı,takılmasın dendiği dönem tıbben bir faciaydı.Hastalığın temasla ne ölçüde bulaştığı bilinmediğinden ben elimi sürdüğüm her şeyi önce bir kolonyadan geçirdim,şimdi temasla bulaşın o kadar olamıyacağını düşündüğümden o titizliği bıraktım.Ama tüm bunları zaman bize gösterdi.Bu esnada maske takmıyanlardan eminim gereksiz yere ölen pek çok vatandaş olmuştur,keza klorakinden de.Aşıya gelince synovac ölü aşıydı,yıllardır bilinen en basit aşı teknolojisi o yüzden tereddütsüz vurdurdum.Bıontech yeni bir teknoloji virüs rna sı bir lipit kılıf içinde veriliyor.Bu rna dna ya ulaşamaz ki genetik kodu nasıl etkilesin.Bu açıdan da çok emin olmamakla beraber amerikada aşılanan milyonlarca insanda dikkate değer bir yan etki de olmamasına güvenerek en azından kısa dönemde aşı vurulmanın mantıklı olacağını düşündüm aşı oldum.Ben doktor oldum ama kafam sayılara daha iyi çalışır.İstatistiğe rakamlara inanırım.Acil bir durum var aşı olmak daha avantajlı diye düşünerek kendim de aşı oldum anneme de yaptırdım.Şimdi bundan sonrası aşı olmayan arkadaşlar için,bakın bu aşı zorunlu değil,ama solunum yolu ile beş dakikada bulaşan bir hastalık yüzde 2 oranında öldürücü,en az yüzde üç dört oranında hastada uzun vadeli sekelleri kalıyor.Bu kumarı oynarım derseniz zaten aşı falan olmayın.Hastalık gerçek ,riskleri çok,aşının şu anda sıkıntısı yok,aşı sizin dediğiniz tüm bilimsel evreleri belki de hiç bir zaman geçirmeyecek.Çünkü uzun vadeli gönüllülerdeki yan etki araştırmaları yapılmadı,zaten zaman problemi nedeniyle de yapılamayacak,o denekler zaten biz aşı olanlarız.Ben kendi adıma denek olmayı daha mantıklı buldum,siz bekleyin beş altı yıl bize bir şey olmazsa siz de gönül rahatlığı ile aşı olursunuz)))))) Yalnız benim aklıma takılan bir konu var.Misal hastalığa yakalandınız,bir hafta sonra durum ağırlaştı,akciğer tutulumu falan oldu solunum sıkıntısı çekmeye başladınız.Size uygulanan şu anki tedavilerin hepsi deneysel, o tedaviler de bilimsel aşamaları geçmedi,o tedavilere de yok arkadaş ben istemiyorum bu ilaçları diye kabul etmeyecekmisiniz.
    Sağlık bakanlığı karşısında Türk mahkemelerinde 5-0 geride başlıyorsunuz , basit bir dolgu kırığı için 1.5 yıl önce devlete gitme gafletinde bulundum sözde diş doktoru derine indi ve kanala gitti kanalı yaparken bulamadığı kanallar nedeniyle dis kaybı sonrasında il sağlık müdürlüğüne şikayet ettim 1 yıl sonra disiplin uyarısi aldı , avukatimla görüştüm avukatım adli tıp raporu gerekir ancak adli tıp asla bize yüzde yüz hak vermez yüzde 80 davayı kazanamayiz dedi
    buradan devam edin...

Ben ve hiç kimse umarım hasta olmasın sadece meraklıları olsun diyorum , hatta cehennem olsalar daha iyi ....
    Bi tane profesör vardı herkes köpek gibi aşı olacak diyen ona ve onun gibilere tasma takıp sokakta gezdirmek lazım .

Sayfa 614/1002 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •