Sayfa 439/1002 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1. 0.050 den 7 gunluk getiri aman lazim
    Banka ile gorus arada boyle hata oluyor.
     Alıntı Originally Posted by ottomand Yazıyı Oku
    2 temmuzda almıştım bayrama kadar hergun gece 2300 civari faiz işliyordu dun gece 2300 de tekrar baktigimda 1 gunluk faiz isletmisti neden boyle acaba
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    0.050 den 7 gunluk getiri aman lazim
    Banka ile gorus arada boyle hata oluyor.

az once gorustum bayram tatılıne gırmeden fonun degerı belli oldugu ıcın cuma aksamkı faızde 7 gunluk eklenmıs olarak hesaplandıgını soyledı.ınceledıgımde dogru oldugunu anladım.

3.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    GBC çok rezil bir fon oldu, yönetim mi değişmiş ne olduysa artık rezilsin GBC
    önceki zamanlarda altın fonlarından daha çok getirirken son ay başta olmak üzere rezilliği dibe vurmuşlar. üstelik altın fonları şimdilik stopajsız. bir de şu var ki bu yıl genelde sıkıntılı gidiyor bizler açısından. en rahatı, her şeye rağmen ppz ve eil gibi fonlar. buralarda bekleyip uygun fırsatlar oluştuğunda topa girmek, aksi durumda da çok maceraya kapılmamak gerektiğini düşünüyorum naçizane ve acizane. asla ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Yeni kurulan Rpd değişken fonun kapta portföy yöneticisi Tacirler geçmişi olan Kubilay Özalp gözüküyor. Ileride performansı ile değişken fonlar arasında ilgi çekici bir fon olabilir.
    üstadım nasılsınız? az önce zpk iletişim sayfasından ziraat portföyü arayıp kt portföy para piyasaları katılım fonundan bahsettim ve bu fonun zpk'dan da güzel getiri sağladığını belirterek neden kendilerinin de böyle bir çalışma yapmadıklarını sordum. beni pazarlama bölümüne bağlamışlardı ve oradaki görevlinin böyle bir fondan haberi dahi yoktu. konuşurken hemen tefaştan fona ve getirilerine baktı. sonra da böyle bir bildirimde bulunduğum için çok çok teşekkür etti. bu fonu inceleyip işleyişini de araştırarak kendilerinin de böyle bir fon ihraç etmeleri hususunu yöneticilerle bizzat görüşeceğini ve kısa zaman içinde bizlere iyi haberler vermeyi umut ettiklerini söyledi. ziraatin de para piyasası katılım fonu olması, bizler açısından da güzel olur. inşallah bu konuda gelişme yaşarız. hatta bir süre sonra siz de arasanız daha çok talep olması noktasında faydalı olur diye düşünüyorum

5. Bu DBZ ne yapmis boyle gunluk
    Tefas 1.3618 getirmis

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    üstadım nasılsınız? az önce zpk iletişim sayfasından ziraat portföyü arayıp kt portföy para piyasaları katılım fonundan bahsettim ve bu fonun zpk'dan da güzel getiri sağladığını belirterek neden kendilerinin de böyle bir çalışma yapmadıklarını sordum. beni pazarlama bölümüne bağlamışlardı ve oradaki görevlinin böyle bir fondan haberi dahi yoktu. konuşurken hemen tefaştan fona ve getirilerine baktı. sonra da böyle bir bildirimde bulunduğum için çok çok teşekkür etti. bu fonu inceleyip işleyişini de araştırarak kendilerinin de böyle bir fon ihraç etmeleri hususunu yöneticilerle bizzat görüşeceğini ve kısa zaman içinde bizlere iyi haberler vermeyi umut ettiklerini söyledi. ziraatin de para piyasası katılım fonu olması, bizler açısından da güzel olur. inşallah bu konuda gelişme yaşarız. hatta bir süre sonra siz de arasanız daha çok talep olması noktasında faydalı olur diye düşünüyorum
    Selamlar hayrani,

Evet Klu para piyasası fonu, likit katılım fonları arasında önlerde yer alıyor, son 1 ayda %74 büyüme ile 671 milyon hacme ulaşmış. Bunu farkeden Kt portföyde fon yönetim ücretini arttırmaya karar vermiş gibi duruyor, Kapta yazdığa göre şimdilik 1/10/2021'e ertelenmiş. Artış sonrasında performans bir miktar düşebilir. Bankalar değilde, butik tarz portföy yönetim şirketleri bu işe el atarsa, getiri olarak daha anlamlı olabilir.

Bende aynı konu ile ilgili, Qinvest portföy ile iletişime geçmiştim, düşük yönetim ücretli(EIL gibi), katılım para piyasası fonu performansı ile ön plana çıkabilir diye, ama geri dönüş yapmadılar.

Bu tarz likit fonlarda fon yönetim gideri önemli hale geliyor. Bende Zpk'da likit olarak tuttuğum miktarı, bir müddettir Klu ve Mpf arasında pay ediyorum.

Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Selamlar hayrani,

Evet Klu para piyasası fonu, likit katılım fonları arasında önlerde yer alıyor, son 1 ayda %74 büyüme ile 671 milyon hacme ulaşmış. Bunu farkeden Kt portföyde fon yönetim ücretini arttırmaya karar vermiş gibi duruyor, Kapta yazdığa göre şimdilik 1/10/2021'e ertelenmiş. Artış sonrasında performans bir miktar düşebilir. Bankalar değilde, butik tarz portföy yönetim şirketleri bu işe el atarsa, getiri olarak daha anlamlı olabilir.

Bende aynı konu ile ilgili, Qinvest portföy ile iletişime geçmiştim, düşük yönetim ücretli(EIL gibi), katılım para piyasası fonu performansı ile ön plana çıkabilir diye, ama geri dönüş yapmadılar.

Bu tarz likit fonlarda fon yönetim gideri önemli hale geliyor. Bende Zpk'da likit olarak tuttuğum miktarı, bir müddettir Klu ve Mpf arasında pay ediyorum.

Saygılar.
    katılım hsyf'ler de bu zor yılda ayrışıp yılbaşından bu yana sergiledikleri performansla kalitelerini belli ettiler.
    ZPE -3,05, mps -3,03, RBH -1,39, KPC 0,90, ELZ 5,01.

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    kimse yatırım fikrini söyleyemez, soru sorulduğunda sadece %100 net bir cevap varsa mümkün oldukça kısa şekilde yanıtlanır sonra susulur diye kafalarına göre bir kanun uydurmuşlar bu forumda kardeş aldırma. 3 yıla kadar bağlayacaksan nzh+osd, 6 yıla kadar ve daha uzun bağlayacaksan tcd+oph+aft+ipj %99 ihtimal iyi kazanç bırakır. 2017 girişli olduğuna göre bilirsin yatırım anlamında doğruları kesin bilen hiçkimse yoktur. hatta genel anlamda yoktur
    Uydurmuşuz ama bu linki SPK'ya atsam, kimliğiniz tespit edilse, sağlam bir ceza yersiniz. O zaman tekrar gözden geçirirsiniz bu düşüncelerinizi. Neyseki suç işleyeni görmezden gelmek, etik olarak yanlış olsa da suç değil.

Sayfa 439/1002 İlkİlk ... 339389429437438439440441449489539939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •