Sayfa 632/1002 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Dünya nufusunun yüzde 2 si kaç kişi eder dediğimde cevap veremeyecek kadar bilimsel olanların.."olun ulan şu aşınızı bilime güvenen ...aşı olmayan çomarlar vatan hainleri deme seviyesi ni

G.O.R.A. filmindeki elemanın , hiperoktik vasküler dondurucu ile ateş topunu durdurup yarın herkesi düğününe beklemesi seviyesinin bir tık üzerinde olduğumuzu düşünüyorum..

İki sinovac aşısından sonra bugün biontech yaptırdık. Hiçbir yan etki yok şu anda. Umarım bir biontech daha yaparlar sonra çünkü yurtdışı tek biontechi kabul etmiyor

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Uleyn;Toktorundan Çöpçüsüne kadar herkes aşı mevzusunu konuşuyor da,Hiç kimse de çıkıp demiyor ki; Üzümün çöpüyle,Armudun sapıyla,Karpuzun çekirdeği ile oynamayalım,İnsanlara sağlıklı doğal ürünler yedirelim ki Hastalıklar ve Hastalar olmasın...
    Sen,Arabayı taşın Çamurun içine sür,Ondan sonra da yok efendim halat laazım,Yok zencir takmak lazım,yok şöyle olur,yok böyle yapmak gerekir falan filan kafa ütüle dur,Arabayı kurtaracağım diye uğraş dur....

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bundan 40 sene önce olsa aşı oldu olmadı devletler bunun takibini asla yapamazlardı..
    Yılar geçti..
    Dijitalleşme..
    Kimlik no..
    Bu kimlik no nu dijitalleşmesi ve chiplenmesi..
    Şu bu derken..
    Her anımız her aksiyonumuz her seçimimiz takip edilir ve YÖNLENDİRİLİR oldu..

İlk zamanlar kimlik no falan çıktığında bazı tipler!! beyler bunlar bizi takip etmek için böyle işlere girmiş olmasınlar demiş..
    Bizde kimlik no nun ne kadar büyük kolaylıklara yol açtığından hareketle ..bu kişileri komplo teorisyeni aklı ile düşünemeyen bilimsellikten uzak kişiler olarak damgalamış bir kenara atmıştık..

Ama bir kaç deli dışında kimse bize böyle uygulamaların negatif olumsuz durumlarda uygulanması durumunda yol açacağı korkunç sonuçları anlatmadı idi..Hep olayın olumlu tarafı göz önüne getirildi ..vergi kuyruğuna fatura kuyruğuna son falan filan diyerekden insanların bu işlere koşması sağlandı..ZORLANILDI.

Şimdi devlet ler tek bir tıkla kim aşı oldu kim olmadı..Kim nereye girebilir kim giremez diyebilecek noktaya geldi..

Bu takip ve fişleme ..olayların ve dijitalleşmenin robotlaşmanın gidişatı sizi bilmem beyler ama beni çok korkutuyor..

Yakında algoritmalar ve buna bağlı olarak siyah_beyaz (yani sıfırlar ve 1 ler ) dışında bir karar verme yeteneği olmayan robotlar ile kurallara!!! uymayan vatandaşlara çeşitli uygulamalar getirirlerse kim ne yapabilecek..

Matt demon un elysium filmini izlemenizi öneririm..
    Ben o delilerden biriyim sanirim.
    Artik Stockholm Sendromu seviyesine geldik.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Stockholm_sendromu

Bu adam bu yaziyi Nisan 2020'der yazdi ama yillardir bu konu hakkinda yazar.
    Malesef sadece almanca ve ingilizcesi var.

ID 2020 – a unified digital identity for everybody on earth
    https://norberthaering.de/en/power-control/id-2020-en/

6.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Aşıya çaktığım yok hocam. isteyen istediğini olsun.
    Ama kimse kimsenin tercihine karışmasın.
    Ben negatif olduğum halde, hastalığı ayakta geçiren aşılı pozitifler kalkıp da beni suçlamasın.
    Aşı oldu diye lebalep tatile giden, maske takmayıp ortalığa hapşıran, kapalı mekanlara maskesiz giren dingiller, sırf aşısızım diye beni günah keçisi yapmasın.
    Sayın Djoz,sizi emlak başlılığın da da takip ederim mantıklı görüşleriniz için ,aşı konusuna gelecek olursak; aşı olup gevşeyenler için söylediğiniz tüm sözlere katılmakla birlikte bence toplumsal hayata devam edliyorsa aşı olmamak bir hak değil başkasının hakkına girmek hatta yaşam hakkına müdahale etmektir,eğer birey;ben dışarı çıkmıyorum,kimseyle etkileşim içinde değilim diyorsa ister aşı olur ister olmaz ama metrobüse biniyorsa,bim e,a-101 e giriyorsa bu kesinlikle yanlıştır,yazımın başın dada belirttiğim gibi ben 2 kez aşı oldum diye maskeyi atmakta aynı derecede sorumsuzluktur,sen hastalığı hafif atlatabilirsin ama tedbirsiz davranışın yüzünden hastalığı kapan biri aynı derecede şanslı olmayabilir...

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Aynı aşıyı olduğunuz ne malum?
    yahu israil dışında amerikada, avrupa'da da milyonlarca yahudi var
    onlara da farklı aşı vuruluyorsa komplo teorileri yazmaya devam derim

8. 11 eylül saldırılarında da aynı komplo teorileri üretiliyordu
    neymiş yahudilere haber verilmiş o gün hiç biri işe gelmemiş
    benim yahudi arkadaşın kuzeni öldü ikiz kulelerde hem de varlıklı bir aileden
    niye çıkıp açıklama yapmıyorsunuz diyordum, boş ver öyle zannetsinler diyordu...

Sayfa 632/1002 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •