Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor / CnnTurk
Alevlerin yaklaşık 1 kilometre kadar yaklaştığı Manavgat Devlet Hastanesi tahliye ediliyor / CnnTurk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın yerleşim yerlerini tehdit ederken, yangın bölgesine yakın yerlerdeki otel ve evler tahliye ediliyor. / İha - SonDakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
aracımda uzaktan kumandalı anahtarız anahtarlığa takılan kısmı kırıldı.bir kaç kez yapıştırdım,tutmuyor..
değiştireyim dedim ankara daki yetkili satıcılardan birine sorudm..
el cevap.. ELDE YOK, SİPARİŞ VERECEĞİZ,FİYATIDA 3000 TL
OHANNESSS....
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
bu ülkede orman bakanı varmı ?
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Şimdiye kadar yanan Ormanlar ve Sebep olanlar bulundu mu,Davası-Cezası ne oldu.?.
Bilen duyan varmı.?
Manavgatta ,4 Yerde birden aynı anda çıkan/çıkartılan yangın da bir Proje değilse,Ben de bıyıklarımı keserim..
Yangın için (sahte ) gözyaşı döken,Kenardan izleyen o malum zümre,Şimdi Purda şekerli şerbet eşliğinde, ellerini oğuşturmaya başlamıştır bile..
AFAD: Antalya Manavgat'taki orman yangınında 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1’İ ağır olmak üzere 138 vatandaşımız etkilenmiştir. Yangından etkilenen 58 vatandaşımızın tedavileri devam etmektedir.
Yer İmleri