Sayfa 657/1002 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sizin yazdığınız bu:
    "Ben küresel ısınmaya inanmıyorum. Dünya bir sistemdir, fosil yakıtlar ve nükleer hammaddeler bu sistemin bir parçasıdır. İnsanoğlu bu dünyadaki kaynakları kullanıyor. Bu aktivite küresel ısınmaya sebep olmaz."
    Verdiğiniz yazı ise zaten bununla ilgili değil.
    Siz Küresel ısınma diye yazmışsınız.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Siz sıcaklık artışının sebebini söyleyebilir misiniz? Fosil yakıtlar derseniz, tonla kaynak koyabilirsiniz. Fosil yakıtlar sebebiyle olmadığına dair de tonla kaynak var. Bu konu gerçekten çok fazla manupülasyonun olduğu bir konudur.

Ben fosil yakıtlar sebebiyle olmadığını, iklim kontrolü ile ilgili araçlarla hatta silahlarla sıcaklığın arttırıldığını sanıyorum.
    @erefefik

2. Cudi uydurma mı? Cudi uydurma ise Hud suresi 44. ayet tefsirlerinin hepsi (diyanetinki de dahil) uydurma demektir.
    Bunu mu söylüyorsunuz?
    Tabii ki...Kuran'da tam olarak ifade edilmese de dünya düzdür denilir. Ama şimdi ayet falan bulamam. Uğraşamam boş işlerle.

Yahu ne tefsiri Kuran'ın kendisine uydurma diyorum. Yalnız alıntılamayın silecem.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Siz sıcaklık artışının sebebini söyleyebilir misiniz? Fosil yakıtlar derseniz, tonla kaynak koyabilirsiniz. Fosil yakıtlar sebebiyle olmadığına dair de tonla kaynak var. Bu konu gerçekten çok fazla manupülasyonun olduğu bir konudur.

Ben fosil yakıtlar sebebiyle olmadığını, iklim kontrolü ile ilgili araçlarla hatta silahlarla sıcaklığın arttırıldığını sanıyorum.
    Sanıyorsunuz.
    O zaman birkaç soru daha:
    Bundan yaklaşık 125.000 yıl önce, 195.000 önce, 215.000 yıl önce, 325.000 yıl önce, 365.000 önce,....... ki zamanlardaki küresel ısınmalar kimler ve hangi silahlarla gerçekleştirildi.

4. adam okumaktan ve değerlendirmekten aciz ,nuh tufanı sadece 3 kitapta var demedim
    3 kitapta da aynı muhabbetler var bunlardan birisi de nuh tufanı dedim
    dini kitaplara girmesi de ilahi yoldan değil beşeri yoldan, sümerlerden beri gelen hikaye..

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Tabii ki...Kuran'da tam olarak ifade edilmese de dünya düzdür denilir. Ama şimdi ayet falan bulamam. Uğraşamam boş işlerle.

Yahu ne tefsiri Kuran'ın kendisine uydurma diyorum.
    Dünyanın düz olması ile ilgili ayet zaten apayrı bir konu. Ama dediğiniz doğru, bu konuda birkaç ayet var ve bir tanesi çok net : Bakara 22. (Her ne kadar ilahiyatçıların bir kısmı bunu reddetse de).
    Bunun hakkında yazmaya bile gerek yok. Bu çağda dünya düz diyen adama ne yazacaksın.
    Son düzenleme : JAS; 30-07-2021 saat: 02:07.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dünyanın düz olması ile ilgili ayet zaten apayrı bir konu. Ama dediğiniz doğru, bu konuda birkaç ayet var ve bir tanesi çok net : Bakara 22. (Her ne kadar ilahiyatçıların bir kısmı bunu reddetse de).
    Bunun hakkında yazmaya bile gerek yok.

yahu her şeye kadir bir güç, yer sarsılmasın diye dağları çiviledik der mi..?

7. O zaman sana basit bir soru, homo sapiens sapiens olarak tanımlanan tür neyin nesidir? Cro magnon insanı ile bir ilişkisi var mıdır
    Homo Sapiens Sapiens biziz. Cro Magnon insanı Homo Sapiens. Bizim Homo Sapiens ya da Cro Magnon insanından geldiğimiz ortada.

Aynı önemde Neandertaller yaşamış. Cro Magnon insanının Neandertallerden geldiğini kanıtlayamazsınız. Fakat Neandertaller ve Cro Magnon insanının kısmen karıştığına dair bir görüş vardır. Bence bu görüş doğrudur. Zeka gerilikleri, yamyamlık, acayip kafatasına sahip insanlar, bunların fotoları nette bulunabilir.
    @erefefik

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sanıyorsunuz.
    O zaman birkaç soru daha:
    Bundan yaklaşık 125.000 yıl önce, 195.000 önce, 215.000 yıl önce, 325.000 yıl önce, 365.000 önce,....... ki zamanlardaki küresel ısınmalar kimler ve hangi silahlarla gerçekleştirildi.

Süpernova patlamaları...
    @erefefik

Sayfa 657/1002 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •