Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6428 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Nexus Yazýyý Oku
    Özbal zaten çaplarý uygun hocam, yani 2700 mm çapýnda üretebiliyor,
    bu ayrý büyük bir yatýrým makinalarý farklý ve yýllardýr var bu borular
    Erbosan girmedi bu iþe.Erbosan ihracatlarýný bile bayiler aracýlýðýyla yapýyor,
    ihaleleri seven bir yapýsý yok anladýðým kadarýyla,tanap oldu þu oldu bu oldu
    ama yatýrým yapmadý bu konuda ve Özbal ile Erbosan ýn hitap ettiði iþkollarý farklý
    Erbosan ýn ürettiði ürünleri de Özbal üretmiyor.Ayrýca Sakarya meselesi ile ilgili
    Brsan daha avantajlý ama o kadar primlenmedi hikayesi bilanço ile ilgili.
    Özbal ý Erciyas holding almýþtý hareketler ondan da olabilir ama tabi
    spekülatif olarak bu ihalelerden de olabilir.
    Teþekkürler;
    Borusan ýnda çap konusunda ileri seviyede olmasýna sevindim þahsen Erbos özbal ve Borusan’ý takip listemde ilk üç sýraya aldým . Eðer Türkiye kendi doðalgazýný kendi bulma ve taþýma konusunda ciddi atak ve yatýrýmlar yapacaksa (ki ben siyasi parti ayrýmý yapmaksýzýn onu bunu karalamadan Osmanlý dahil yüz yýldan fazla sürede siyasi partilerin birinin ak dediðine öbürü kara demek zorundaymýþ gibi karþýlýklý tepiþmelerden uzak duramamasýnýn sýkýntýsýný hala çekmekte olan bu milletin yüzünün bir nebze gülmesi feraha çýkmasý için gelen bu fýrsatýn doðru olduðuna inanmak istiyorum) boru üreten fabrikalarýn çaplarýný büyütmesini ve yurt dýþýna kuruþ kaptýrmamalarýný dolayýsýyla boru þirketlerinin de halk ettikleri seviyelere çýkmasýný diliyorum. Ytd

2.  Alýntý Originally Posted by DEMLÝKEYF Yazýyý Oku
    Teþekkürler;
    Borusan ýnda çap konusunda ileri seviyede olmasýna sevindim þahsen Erbos özbal ve Borusan’ý takip listemde ilk üç sýraya aldým . Eðer Türkiye kendi doðalgazýný kendi bulma ve taþýma konusunda ciddi atak ve yatýrýmlar yapacaksa (ki ben siyasi parti ayrýmý yapmaksýzýn onu bunu karalamadan Osmanlý dahil yüz yýldan fazla sürede siyasi partilerin birinin ak dediðine öbürü kara demek zorundaymýþ gibi karþýlýklý tepiþmelerden uzak duramamasýnýn sýkýntýsýný hala çekmekte olan bu milletin yüzünün bir nebze gülmesi feraha çýkmasý için gelen bu fýrsatýn doðru olduðuna inanmak istiyorum) boru üreten fabrikalarýn çaplarýný büyütmesini ve yurt dýþýna kuruþ kaptýrmamalarýný dolayýsýyla boru þirketlerinin de halk ettikleri seviyelere çýkmasýný diliyorum. Ytd
    Yeteri kadar kapasitemiz var Sn Demlikeyf ,borsaya açýk olmayan Ümran boru,Emek boru
    Tosyalý ,Erciyas çelik gibi birçok firma var kapasiteleri de ürün özellikleri de yeterli
    ancak örneðin baðýmlý krediler var özellikle belediyelere eskiden çok olurdu
    örneðin italya kredi saðlayacaksa boruyu benden alacaksýnýz diyordu,bu halen
    çoðu sektörde oluyor krediyi veririm makinayý benden alýrsýnýz gibi.
    Elbette doðalgaz elektrik hatta petrol gibi dýþa baðýmlý giderlerin ülkemizden
    temin edilmesi herkesin arzusudur, inþallah.

Demir çelik konusunda Ereðli gibi yassý çelik üreten 4-5 fabrikamýz var,
    bunlar büyük tesisler eskiden Rusya dan Ukrayna da ithal edilirdi
    þu anda kaç yýldýr fiyatýyla kalitesiyle iç piyasaya ithal girmiyor ,
    özellikli ürünler hariç ,hakeza boru profil uzun mamuller dahil
    dünyanýn heryerine ihrac eder durumda ve epey sözsahibi konumdayýz.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •